Knjige&Stripovi Hrvatska

Kako sazrijevati sa stilom saznajte u duhovitom priručniku „Godinu starija, godinu bolja“

Iz pera autorica svjetskog hita „Kako biti Parižanka u svakoj prilici“, Caroline de Maigret i Sophie Mas, nakladnička kuća Znanje donosi duhoviti priručnik Godinu starija, godinu bolja.

Ovaj inspirativan osvrt uči nas kako u nama žive različite dobi: dob koja nam je određena godinom rođenja i naša emocionalna dob. Čvrste granice između kronološke i emocionalne dobi ne postoje, a mi smo onoliko stare koliko su to naše želje, strasti i snovi. Godinu starija, godinu bolja čita se u jednom dahu i daruje prijateljicama kao idealan rođendanski poklon.

U prijevodu Marije Perice, priručnik Godinu starija, godinu bolja možete pronaći u knjižarama diljem zemlje te u webshopu Znanje, po cijeni od 129,00 kn.

ZNAŠ DA VIŠE NIŠTA NIJE KAO PRIJE

Kad se probudiš osjećajući se sjajno, a svi ti komentiraju kako djeluješ umorno. Kad odeš kod dermatologa da ti pregled madež, a on te pita želiš li tretman botoksom. Kad ti tridesetogodišnjak koji se pojavi na zabavi ne uputi baš ni jedan jedini pogled. Kad već na osnovi njegove osobnosti možeš zaključiti kakav je ljubavnik. Kad je predsjednik Francuske mlađi od tebe.

Uvod je ovo u priručnik Godinu starija, godinu bolja (Older but Better, but Older) autorica bestselera „Kako biti Parižanka u svakoj prilici“ koje se ovaj put hvataju u koštac s pariškim umijećem odrastanja i čine to razigranom duhovitošću, praktičnim savjetima i mudrim opažanjima. Dok progovaraju o ljubavi, zavođenju, modi i spojevima, ali i o obitelji, poslu, samačkom životu i prihvaćanju nesavršenosti, Caroline de Maigret i Sophie Mas opet će vas zabaviti, izreći ono što ne očekujete čuti, ali baš onako kako to želite čuti. U isti mah dirljiv i urnebesno smiješan, ovaj divan vodič bez dlake na jeziku pronicljivo ilustrira što to znači biti punokrvna žena.

RECENZIJE:

Godinu starija, godinu bolja knjiga je koju ćete pročitati u jednom dahu prije spavanja, a sutradan kupiti još primjeraka za svoje prijateljice. Začinjena inspirativnim citatima i komičnim anegdotama, to je istinita priča u kojoj se lako prepoznati, duhovit francuski osvrt na univerzalno čudo starenja.” – Vogue UK

O AUTORICAMA:

Caroline de Maigret francuska je manekenka, glazbena producentica, spisateljica i aktivistica za ženska i dječja prava.

Sophie Mas je filmska producentica, živi na relaciji Pariz-Sjedinjene Države. Među ostalim, jedna je od producentica filma „Call Me by Your Name.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.