Knjige&Stripovi Hrvatska

„Kako misliš, tako stvaraš“ kao jedinstveni vodič koji će vas svakodnevno motivirati!

Zbog današnje užurbanosti zaboravili smo što znači duboko promišljati o određenoj ideji, životu ili smislu, što znači meditirati o nečemu. U velikoj mjeri uzimamo stvari ‘zdravo za gotovo’, zaboravljajući da znanje nije tek informacija, već dubok osjećaj onog što poznajemo. Naše misli stvaraju naš život. Želite li poboljšati svoj život, bilo da je riječ o zdravlju, poslu ili odnosima, prvo morate promijeniti vlastite misli.

 

U izdanju Budilnik izdavaštva, nedavno predstavljena knjiga upravo nosi naslov „Kako misliš, tako stvaraš“. Između korica nalazi se i „Knjiga meditacija za svaki dan u godini“ koja sadrži autorove kontemplacije na temu života, duhovnosti i alata za osobni razvoj. Allenove će vas riječi nadahnuti i inspirirati na jednu pozitivnu promjenu, kako unutarnjeg svijeta i karaktera, tako i vanjskih okolnosti. Vjerujemo da će vam pomoći u pronalaženju odgovora na pitanja za koja ne samo da ih ne znamo sami iskristalizirati nego smo često i začuđeni pri pomisli da odgovori postoje.

„Knjiga meditacija“ čvrsto je uporište Duhovne Istine i blagoslov svima koji je čitaju. Njezina je moć u tome što predstavlja srž jednog dobrog čovjeka koji je zaista i živio sve što je napisao.

 

James Allen, pionir pokreta samopomoći, bio je britanski filozofski pisac, tihi genije i velika inspiracija modernim motivacijskim autorima. Njegovo najpoznatije djelo, „As a Man Thinketh“, prvi je put objavljeno 1903. godine i otad doživljava masovnu produkciju diljem svijeta.

Upravo ono što čitamo, oblikuje nas kao osobe. “Kako misliš, tako stvaraš” i „Knjiga meditacija za svaki dan u godini“ prava je literarna riznica koja će vam “ugrijati srce”, premostiti manjak motivacije i pogurati prema vidicima željenih vrhova. Ovaj self-help priručnik čeka vas u brojnim hrvatskim knjižarama i online za domaću, kao i međunarodnu dostavu. 

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.