Jubilarna 15. „Noć knjige” u Srbiji

0

U Srbiji i regionu večeras će od 17 do 24 časa biti održana jubilarna 15. „Noć knjige”.

Ova manifestacija, koju organizuje izdavačka kuća „Laguna” i knjižarski lanac „Delfi”, promoviše čitanje i knjigu, a prva je po veličini posle Međunarodnog beogradskog sajma knjiga. U toku „Noći knjige” biće omogućeni popusti na kupovinu raznih domaćih i stranih izdanja.

12(Fotografija: Popusti u toku 15. „Noći knjige”, 2016)

Ovoj manifestaciji će se priključiti i 45 biblioteka u Srbiji, koje će odobriti popuste na godišnju članarinu i organizovati specijalne programe. Pored zimske „Noći knjiga”, postoji i letnja, a održava se svake godine u junu, dok Svetski dan knjige i autorskih prava obeležavamo svakog 23. aprila.

Takođe, večeras će u Leskovcu u 20 časova biti svečano otvoreni deveti po redu „Dani Nikolaja Timčenka.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend