Dnevnik jedne majke koji svi treba da pročitaju

0

Nakon promocije na ovogodišnjem jubilarnom 60. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, autorka Sanja Radenković je u restoranu Le Teniza predstavila knjigu „Pazi, mama sluša“. Sanjin prvenac je najviše zaintrigirao buduće roditelje i roditelje-početnike, budući da predstavlja necenzurisan dnevnik jedne majke koji na topao i duhovit način opisuje kroz koje sve faze prolaze roditelji u vaspitavanju dece.

 Sanja Radenković

Sanja Radenković

Tako nam autorka Sanja Radenković, u moru dogodovština, otkriva i zašto je bila primorana da promeni kraj svakoj bajci :

„Zamislite mog užasa kada sam shvatila da u skoro svakoj bajci neko umire i neko je nesrećan. Verujte mi, iako sam i ja kao mala odrastala uz Crvenkapu, Pepeljugu, Uspavanu lepoticu, nisam te bajke doživljavala isto. Počelo je da mi smeta ta količina tuge i rešila sam da menjam bajke. Nisam želela da mladoj osobi čitam nešto što ni ja kao odrasla ne bih volela da čujem.“

12278043_885680431547884_254613083_n

Poznata književnica Jasmina Ana je u svojoj recenziji istakla da je ova knjiga višestruko korisna. Ne samo zbog toga što svet vidi sa sunčane strane, lepši, bolji, pravedniji, veseliji, već I zato što nas autorka uči kako da naš život zaista postane bolje mesto.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend