Izložbe Hrvatska

Zagrebački bon ton store & gallery domaćin izložbe Marcelle Zanki

Marcella Zanki, Splićanka s beogradskom adresom, nagrađivani je fotograf i redatelj kratkih, art i modnih filmova, muzičkih spotova i VICE dokumentaraca, koja je do sada svoje radove izlagala, između ostalog, u New Yorku, Milanu i Trstu.

Također, dio je PHINESTa, Švicarske virtualne fotografske galerije koja se bavi promicanjem najfinije jedinice međunarodne suvremene fotografije. U svojim radovima, objavljivanim u vodećim svjetskim magazinima kao što su VOGUE.it, ELLE i NAKID MAGAZINE, uglavnom prikazuje divlji, sirovi ženski svijet i emotivni naboj žene, a izložba „Lost in travel“ nastavak je prošle “Girl you will be a woman soon”. Tema izložbe bi trebala povezati Marcellina česta putovanja i prijelaznu fazu u životu koja karakterizira slobodu da leti svijetom i živi život s jakim osjećajem  nade, novih iskustava, avantura, ali i vjerovanjem u sebe i svoje mogućnosti.

Otvorenje izložbe će upotpuniti live nastup Tolouse Low Trax, solo projekt njemačkog DJ-a i producenta Detlefa Weinricha – legende njemačke elektro scene, aktivnog člana benda Kreidler I residenta „zloglasnog“ kluba Salon des Amateurs u Dusseldorfu.

Izložba je otvorena do 6. siječnja 2018. u bon ton store & gallery-u u Zagrebu na adresi Preradovićeva 34.

Više informacija pronađite na Facebook eventu.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.