Turneja „Fuck Your Standards” izložbe , pored Čačka održana i u Beogradu

0

Izložba Fuck Your Standards je održana 22. jula u Beogradu u restoranu „Stepenice”. Izložba je imala za cilj da promoviše lepotu, ljubav i toleranciju.

Pokušao sam kao mladi umetnik da prikažem lepotu iz svakog ugla, moje mišljenje je da gojazna osoba nije ništa manje lepa od mršavih. Borim se protiv kalupa, protiv standarda i protiv ustaljenosti! Nova je era, značenje ‘lepota’ se menja, tako bi trebalo i sa ljudima! Mi smo jedna nacija, jedna planeta. Treba voleti sebe ovakakav jesi! Jer kada zavoliš sebe ovakvog svi će te voleti i poštovati. Lepota je svuda oko nas samo je treba ugledati i shvatiti! Veoma sam srećan i zadovoljan na odaziv ljudi i shvatanje ljudi. I srećan sam što polako ,ali sigurno pravimo malu turneju po zemlji. – izjavio je Martin Stamenković.

Martin Stamenković je jedan od najuspešnijih mladih fotografa iz Srbije, rođen u Nišu. Svoju ljubav prema fotografiji, ali i svoj veliki talenat za ovu vrstu umetnosti otkrio je slučajno, pre četiri godine, fotografišući krošnju procvetale japanske trešnje. Pre dve godine je proglašen za najboljeg mladog fotografa na svetu.

Na izložbi je izloženo 30 fotografija, od originalnih 47. Prva izložba sa istim imenom održana je u Čačku u februaru mesecu.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend