Izložbe Srbija

Otvorena izložba „Zakopčaj me selotejpom“

6. izlozba haljina od recikliranog materijala „Zakopcaj me selotejpom“svecano je otvorena u atrijumu Delta City-ja, a posetioci ce moci da je obidju do 26. novembra.

boo_5871

Na izlozbi je predtavljeno 10 jedinstvenih haljina od ambalaze, poznatih robnih marki kompanija, poput: Bambi-Banat, Danubius, Grand Prom, Universal Brands, Marbo product, Ikom i drugih. Na izlozbi ce biti predstavljena i haljina medijskog partnera Naxi radija.

Haljine od ambalaznog materijala u Delta City-ju

Haljine su kreirali srpski modni dizajneri: Svetlana Jacovic, Marina Milovanovic, Dragana Nikolajevic, Stanislava Sindjelic, Slobodan Bata Spasojevic, Igor Todorovic…

Svi posetioci Delta City-ja i izlozbe „Zakopcaj me selotejpom“  u peridu od14. novembra do 25. novembra moci ce da glasaju za najlepsu haljinu ubacivanjem popunjenih glasackih listica u kutiju, a kreator i haljina „po ukusu“ posetilaca bice nagradjeni poslednjeg dana izlozbe, 26. novembra. Nagradu – proizvode pomenutih brendova i Delta City poklin karticu dobice dizajner cija haljina bude imala najvise glasova, kao i jedan glasac koji bude izvucen.

boo_5947

Cilj ovog interesantnog i edukativnog projekta je da se ljudima priblizi znacaj ambalaze kao neodvojivog dela produkta, istakne njena funkcija i oznake, uz posebnu paznju na vaznost pravilnog odlaganja otpada i zastitu zivotne sredine.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje