„Moguća realnost“ u DKSG

0

U okviru manifestacije “Mesec fotografije“ u Beogradu, koja traje do 7.maja, u sredu 20. aprila u 19 sati u Galeriji Doma kulture „Studentski grad“ biće otvorena izložba „Moguća realnost“ – Andrijane Pajović, Jovane Trkulja i Vukice Vukas.

AP - Moja istorija - Nan and Brian in Bed

Izložba predstavlja zajednički koncept tri umetnice, realizovan u fotografskom mediju. Koristeći sliku možemo kreirati sopstvene realnosti. To činimo svakodnevno, simulirajući moguće verzije stvarnosti fotografijom. Fotografija se često stavlja u službu učvršćivanja sveta simulacije i njegovih ideologija, usled dokumentarne funkcije fotografske slike, kao i putem srodnosti sa onim kakvim mislimo da je naše okruženje.

JT - Nokturno2

Trenutni civilizacijski stupanj omogućio nam je beskrajno poigravanje realnošću putem masovne produkcije i internet eksploatacije slika. Sve tri umetnice se na različit način poigravaju s ovom temom.

VV-Moguca realnost2

Andrijana Pajović, Jovana Trkulja i Vukica Vukas završile su fotografiju na Akademiji umetnosti BK u Beogradu. Izlagale su na brojnim izložbama kod nas i u inostranstvu.

Ulaz je slobodan.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend