Izložbe Srbija

Konceptualna umetnost u novom noćnom klubu!

Mlada garda domaćih umetnika za vas je pripremila dela, kojim će ispuniti lavirint novog noćnog kluba “Blaznavac”, sutra od 18h.
Koncept je baziran na sistemu da svaki umetnik “organizuje sobu” svojim radovima, čineći deo prostora kao zasebnu instalaciju. Većina dela ce biti izložena u drugačijoj formi, što znači da će izaći iz kalupa, klišea kačenja radova, i od radova će pokušati da instaliraju prostor praktično. Sastavljen tako, da vreme izmedju 18h i 22h bude namenjeno posmatračima i posetiocima koji bi u nešto izolovanijoj atmosferi da vide šta su artisti spremili. Ovo je ujedno i najava “DEKADENCE” žurke i Bizzare Bizzare Bazzare eventa koji je 9. i 10. decembra u Zavodu.
1916903_1105416136149192_1873456194912776273_n
Umetnici koji će sutra izlagati su: Kristina Petrović Bombona, Dženet Koko, Tijana Ristić, Nikola Puzigaća, Olga Ogi Radonjić, Kristina Jovanović, Marija Maša Milanković, Viktor Kiss, Kristijan Kokai, Ružica Milovanović, Samir Rogti Bong, Nevena Belić Maućao.
Beograd ovog vikenda postaje bogatiji za jedinstveni art-klabing koncept u samom centru grada, koji se otvara velikom art-žurkom zagrevanja za novogodišnji Dekadance party!
A kuriozitet je da se ovaj prostor nalazi u građevini staroj 130 godina! Ovaj, za Beograd novi koncept, smešten je pored kafe-galerije Blaznavac, u građevini staroj više od 13 decenija, i “tajnim dvorišnim prolazima” spojem je sa njom. Oslikan je muralima, ukrašen mnogobrojnim antikvitetima i delima mlade garde domaćih umetnika, a sastoji se od starih podrumskih lavirinata sa turskim svodovima, velelepnog salona predratnog zdanja, eklektičnog beach bar-a i ušuškanog dvorišta.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje