Izložba fotografija Foto kluba „Fot” u Leskovačkom kulturnom centru

0

U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra (LKC) otvorena je izložba fotografija članova Foto kluba „Fot” iz Travnika.

Izložba obuhvata fotografije 18 autora. Oni osvajaju prestižna priznanja u zemlji i inostranstvu, a njihovi radovi bili su izloženi na mnogim značajnim izložbama širom sveta – u Argentini, Engleskoj, Indiji, Italiji, Kini, Turskoj, Vijetnamu

Organizatori izložbe su Foto klub „Leskovac”, Leskovački kulturni centar (LKC) i Turistička organizacija grada Leskovca.

Pogledajte izložene fotografije članova Foto kluba „Fot”:

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20(Fotografije: Izložba fotografija Foto kluba „Fot”, Leskovački kulturni centar, 2016)

Izložba je svečano otvorena 8. jula 2016, a fotografije možete pogledati i uživo do večeras, kada je ujedno i zatvaranje izložbe. Ulaz je slobodan.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend