Izložbe Srbija

iSerbia organizuje: „Umetnost na iSpitu“

Omladinski internet portal iSerbia, uz podršku Studentskog kulturnog centra Beograd (SKC), zove vas na prvu izložbu fotografija sa Foto konkursa i prvu izložbu umetnika i umetnica pod nazivom „Umetnost na iSpitu“. Izložba će se održati u Maloj sali SKC-a u subotu, 23. januara 2016. godine sa početkom u 14.00.

U subotu, 23. januara 2016. godine, u Maloj sali SKC-a od 14.00 do 20.00, održavaće se izložba studentskih fotografija sa tematikom pripremanja ispita, kao i crteža, slika, skulptura i raznih dela umetnika i umetnica koji se predstavljaju na portalu iSerbia. Na još jedan način iSerbia će pokušati da pozitivno na mlade: afirmacijom talenata, obrazovanja, kreativnosti, originalnosti i domišljatosti da svoj rad pretoče, prvo, u lični pečat, zatim i u isplativ posao za sebe.  

saopstenje_iserbia_izlozba_2016

Mi ne predstavljamo samo grupu izuzetno talentovanih ljudi (kao da je to malo!), koji će svojim autorskim delima pokušati da vam prenesu makar deo početne ideje, pa i da obogate i, na neki način, zaštite umetnost. Mi, kao uvek, želimo da čujemo šta vi mislite i da otkrijemo vaše ideje! Upravo zato vas, kao propratni program, u 17.00, očekuje debata master filozofa iz Beograda o položaju umetnosti u Srbiji – najavljuju iz iSerbie.

Nakon zvaničnog otvaranja izložbe, u 15.00, nastupiće poznati i nagrađivani hor ,,Kralj Petar prvi” iz Beograda, koji će uz svoj zabavni repertoar upotpuniti ugođaj svakog posetioca. Uz sve to, zainteresovani mogu da se oprobaju u umetničkom izražavanju u kutku radionice ,,Kako nastaje umetnost”. Za sve posetioce koji podrže i svojim prisustvom upotpune ovaj događaj, iSerbia je pripremila vaučere za besplatno pohađanje onlajn kurseva Aktivno traženje posla i Profesionalna profil slika u okviru iAkademije.

Osmotrite finalni proizvod ovih mladih ljudi, informišite se kako ovakvi događaji mogu da utiču na položaj mladih u Srbiji, pronađite motiv, fokusirajte se na ideju i otkrijte do sad skriveni talenat i važnost obrazovanja! Svi ste dobro došli!

Ovaj događaj jedan je u nizu akcija iSerbie u cilju promocije obrazovanja, talenata i potencijala mladih. Posebnu zahvalnost za njegovu kvalitetnu realizaciju dugujemo kompaniji Red Bull i Studentskom kulturnom centru Beograd na ustupanju prostora i zajedničkom planiranju. Svako ko želi da se uključi u ovu akciju i podrži mlade, kao i za bilo kakva pitanja i sugestije, može se javiti na mejl: urednistvo@iserbia.rs.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Medijski sponzori smo

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Hvala što nas pratite!