Izložbe Kultura Srbija

Galerija Arte će 14. prolećnu izložbu kolekcije produžiti do kraja juna

Arte gaalerija - ispred DAMNJANA

Prolećna izložba galerije  ARTE,  14. po redu, koja se istakla radovima brojnih poznatih jugoslovenskih umetnika, privukla je veliku pažnju posetilaca. Iako postavljena na dve različite lokacije, u Kralja Milana 3 i na Andrićevom vencu 12, prethodnih 10 dana, oba galerijska prostora su bila izuzetno posećena.

Galerija ARTE će, zato, produžiti mogućnost uživanja u ovim remek-delima ne samo jugoslovenskog slikarstva, već i evropskog i svetskog. Na izložbi do kraja meseca se neće naći radovi koji su našli svoje nove vlasnike, budući da je deo radova prodat na aukciji.

Arte otvarnje – Kralja Milana 3

Radove Milana Konjovića, Save Šumanovića, Petra Dobrovića, Dada Đurića, Bore Stevanovića, Ljubice Cuce Sokić, Petra Omčikusa, Miće Popovića, Vladimira Veličkovića, kao i slikarske, rane radove poznate konceptualne umetnice, Marine Abramović, pogledajte u izložbenim postavkama na dve lokacije galerije ARTE još dve nedelje, a za sve zainteresovane kupce, cene radova će biti početne aukcijske.

ARTE galerija nastavlja dugogodišnju praksu izlaganja radova iz svoje kolekcije, tako da nas sledeća, 15. izložba kolekcije, očekuje u decembru 2021. godine.

Radno vreme ARTE galerije je od 10 do 20 časova

Ulaz slobodan.

www.arte.rs

Izvor i odgovornost objave: PREVENTER

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.