Kultura

Instagram akcija Muzejske četvrti i Muzeja Leopold

Čuvena Muzejska četvrt i Muzej Leopold u Beču pokrenuli su Instagram akciju pod motom „Kultura ima mnogo lica”. U okviru ove akcije pozivaju se svi korisnici Instagrama koji su fanovi Muzejske četvrti i umetnosti da naprave fotografiju na ovu temu i da je do 26. avgusta postave na svoj Instagram profil pod heš-tegom #MQfaces.

Foto: Dvorište Muzejskog kvarta © Herta Hurnaus (Hertha Hurnaus)
Foto: Dvorište Muzejskog kvarta © Herta Hurnaus (Hertha Hurnaus)

Najboljih 100 izabranih fotografija će bečki ulični umetnik „KNARF” obraditi i u petak 28. avgusta izmenjene fotografije projektovati na fasadi Muzeja Leopold u Beču. Za vreme projekcije posetioci će i dalje imati priliku da postavljaju svoje fotografije na Instagram, a „KNARF” će ih na licu mesta obrađivati i projektovati. Sve pristigle fotografije biće objavljene na Fejsbuk stranici. Učesnici čije  fotografije budu odabrane dobiće print svoje izmenjene fotografije.

„Ovom akcijom želimo da podstaknemo naše posetioce da svoja razmišljanja na temu umetnosti ili na temu Muzejskog kvarta pretvore u delo i podele sa ostalima”, kazao je direktor Muzejskog kvarta u Beču, Kristijan Štraser.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.