Instagram akcija Muzejske četvrti i Muzeja Leopold

0

Čuvena Muzejska četvrt i Muzej Leopold u Beču pokrenuli su Instagram akciju pod motom „Kultura ima mnogo lica”. U okviru ove akcije pozivaju se svi korisnici Instagrama koji su fanovi Muzejske četvrti i umetnosti da naprave fotografiju na ovu temu i da je do 26. avgusta postave na svoj Instagram profil pod heš-tegom #MQfaces.

Foto: Dvorište Muzejskog kvarta © Herta Hurnaus (Hertha Hurnaus)

Foto: Dvorište Muzejskog kvarta © Herta Hurnaus (Hertha Hurnaus)

Najboljih 100 izabranih fotografija će bečki ulični umetnik „KNARF” obraditi i u petak 28. avgusta izmenjene fotografije projektovati na fasadi Muzeja Leopold u Beču. Za vreme projekcije posetioci će i dalje imati priliku da postavljaju svoje fotografije na Instagram, a „KNARF” će ih na licu mesta obrađivati i projektovati. Sve pristigle fotografije biće objavljene na Fejsbuk stranici. Učesnici čije  fotografije budu odabrane dobiće print svoje izmenjene fotografije.

„Ovom akcijom želimo da podstaknemo naše posetioce da svoja razmišljanja na temu umetnosti ili na temu Muzejskog kvarta pretvore u delo i podele sa ostalima”, kazao je direktor Muzejskog kvarta u Beču, Kristijan Štraser.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend