Emisije Kultura Srbija

Žena sa stavom, Srna Lango kod Jelače u emisiji “30 MINUTA”

Gošća emisije “30 MINUTA” ovog petka (29.Jun) je glumica Srna Lango . Nedavno je imala premijeru monodrame “Lov na srne” u pozorištu “Slavija” . U pitanju je komad koji je napisala i režirala za sebe s namerom da radi i stvara čak i u vremenima kada kultura, nažalost, nije prioritet u društvu u kojem živimo.

Čuvena glumica poigrava se sa takozvanim urbanim navikama novih generacija, koje polako osvajaju i one kojima te navike ne pripadaju. Preispituje sebe i sopstveno vaspitanje i obrazovanje, te uprkos svojoj medijskoj prisutnosti, televizijskoj i pozorišnoj karijeri, veoma smelo proverava svoje mesto u savremenom društvu i pita se da li su zvanje i karijera važniji od sitnih životnih radosti.

Na tapetu su i saplitanja u vezi sa muško-ženskim odnosima, nesnalaženje u opšte prihvaćenim merilima, kao i u novom, elektronskom vremenu i trendovima. Kako je reagovala na to sto je njen sin krenuo njenim stopama. Poznata je kao osoba koja ima svoj stav , a za “30 minuta” iskreno govori da li se pokajala zbog nekog postupka ili izgovorene reći.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.