Žena sa stavom, Srna Lango kod Jelače u emisiji “30 MINUTA”

0

Gošća emisije “30 MINUTA” ovog petka (29.Jun) je glumica Srna Lango . Nedavno je imala premijeru monodrame “Lov na srne” u pozorištu “Slavija” . U pitanju je komad koji je napisala i režirala za sebe s namerom da radi i stvara čak i u vremenima kada kultura, nažalost, nije prioritet u društvu u kojem živimo.

Čuvena glumica poigrava se sa takozvanim urbanim navikama novih generacija, koje polako osvajaju i one kojima te navike ne pripadaju. Preispituje sebe i sopstveno vaspitanje i obrazovanje, te uprkos svojoj medijskoj prisutnosti, televizijskoj i pozorišnoj karijeri, veoma smelo proverava svoje mesto u savremenom društvu i pita se da li su zvanje i karijera važniji od sitnih životnih radosti.

Na tapetu su i saplitanja u vezi sa muško-ženskim odnosima, nesnalaženje u opšte prihvaćenim merilima, kao i u novom, elektronskom vremenu i trendovima. Kako je reagovala na to sto je njen sin krenuo njenim stopama. Poznata je kao osoba koja ima svoj stav , a za “30 minuta” iskreno govori da li se pokajala zbog nekog postupka ili izgovorene reći.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend