Verica Rakočević Kuzmančević kod Dejana Jelače u emisiji “30 MINUTA“

0

Gošća emisije “30 MINUTA“ ovog petka je Verica Rakočević Kuzmančević. Jedna od najpoznatijih jugoslovenskih i srpskih kreatorki  nedavno je modnom revijom „Nomadi“, u šumi na Avali, obeležila 35 godina karijere.

Za ovaj jubilej inspiraciju je pronašla u migracijama i modernim nomadima, pre svega u modernom platnu Paje Jovanovića „Seobe Srba“, a i njen životni i dizajnerski put. Modna kreatorka  kaže da se kroz 35 godina karijere nikad nije vodila mišlju da li će se nekom dopasti njena kolekcija, već da joj je važno da prenese emociju koju oseća.

Za “30 minuta“ iskreno govori da se u današnje vreme nudi povlađivanje niskim strastima i neukusu i da ona na tu vrstu kompromisa nije spremna. Kako danas reaguje na razne naslove u medijima u vezi njenog privatnog života i dodaje da karijeru nikad nije gradila na skandalima.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend