Emisije Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Uživo sa crvenog tepiha Met gala večeri samo na E kanalu

Modna elita okupiće se i ove godine na Met Gala večeri  Metropoliten muzeja, a  E! će preneti uživo atmosferu sa crvenog  tepiha svim ljubiteljima pop kulture širom sveta uz emisiju “Uživo sa crvenog tepiha” (Live From The Red Carpet), uz uključenja sa više lokacija, ali i uz praćenje dešavanja na društvenim mrežama. Emisija  Live From The Red Carpet emituje se u ponedeljak 2. maja u 01:30 iza ponoći, a repriza je u utorak 3. maja u 17:30.

[pullquote]Voditelji večeri na E! kanalu: Đulijana Rančić, Zana Roberts Rasi, Olivia Kulpo, Džon Vudžek, Ket Sadler, Zuri Hol[/pullquote]

Najveća imena sveta zabave i mode intervjuisaće ekipa E! kanala:  Đulijana Rančić, Zana Roberts Rasi, Olivia Kulpo, Džon Vudžek, Ket Sadler, Zuri Hol. Informacije sa društvenih mreža prenosiće Britani Hampton a E! News Facebook strana imaće LIVE prenos određenih segmenata, kao i sajt www.eonline.com.  Na svim mrežama može se pratiti hashtag  #Eredcarpet.

Fashion Police

Posebno će biti  zanimljiva emisija Fashion Police: The 2016 Met Gala (“Modna policija sa Met Gala 2016”) koja se emituje u četvrtak 5. maja u 21:00 na E! kanalu. Voditeljka i producent  Melisa Rivers,  Brad Goreski, Tim Gan, kao i specijalni gosti Margaret Čo i NeNe Lejks, na zabavan način izdvojiće najinteresantnije modne kombinacije.  Svi komentari emisije mogu se postaviti i pratiti na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Facebook uz hashtag #FashionPolice. 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.