Suzana Mančić o svemu kod Dejana Jelače u emisiji “30 minuta“!

0

Gošća emisije “30 MINUTA” ovog petka je Suzana Mančić. Glumica, pevačica, TV autor i voditelj. Jedna je od najseksipilnijih Srpkinja. Uvek je u poslu, veoma je vredna, I kako kaže nikada neće biti gladna, sem kada je na dijeti. Prepoznatljiva je po smehu i dodaje da je lekovitiji od zagljaja.

Nedavno smo je gledali u seriji “Šifra  Despot”. Uređuje i vodi emisiju “Suzanin izbor”, a nedavno je obeležila 100. emisiju. Otkrila je da priželjkuje solistički koncert,  ipak je karijeru počela kao pevačica i da tako želi i da je završi. Iskreno govori o bolnim iskustvima koje je prećivela i kako iz ove perspektive gleda na takve životne momente.

Iskreno govori zašto nije bila tip Branislava Lečića. Zašto je ćerkama rekla da ne govore ko im je mama. I da li je teško nositi epitet najlepše Srpkinje.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend