Sanja Ilić gost u emisiji “30 MINUTA”

0

Gost emisije “30 MINUTA” ovog petka je frontmen grupe “Balkanika” Sanja Ilić . Ova grupa proslavlja 18. godina postojanja, a uskoro predstavlja Srbiju na 63. Evrosongu sa numerom “ Nova deca”. Za “30 minuta” otkriva da će njihov nastup sigurno biti zapažen i da ce osvojiti simpatije naših ljudi u dijaspori .

Očekuje da će zemlje u regionu kao što je Hrvatska , Slovenija, Makedonija, Crna Gora , Bosna i Hercegovina glasati za našu pesmu iz razloga što je izvode na maternjem jeziku i što ovaj zvuk podseća na ceo Balkan. U Lisabonu će dati sve od sebe da Srbiju predstave na što bolji nacin i dodaje da se ne opterećuje plasmanom. Na sve negativne komentare, smicalice, skandale i nameštaljkama iskreno odgovara da je sa 18. godina koliko postoji Balkanika postao pametniji , mudriji i da je uspeo da nadvlada negativne stvari. Za kraj otkriva pravi razlog zašto se neće pojaviti na sceni Evrosonga , nego će biti u ulozi supervizora.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend