Emisije Srbija

PREMIJERA na kanalu „E!”: Ashlee Simpson i Evan Ross

E! kanal će pokazati da su potrebni samo ljubav, porodica i muzika u premijeri serije Ashlee+Evan”, čije emitovanje počinje 16. septembra 2018. u 22 časa

Ova TV serija od šest epizoda započinje epizodom od sat vremena, a u narednim sedmicama sledi pet epizoda od po pola sata. Filmska dokumentarna drama prati Ashlee Simpson Ross i Evana Ross-a (sina muzičke legende Diane Ross), koji idu kroz život kao srodne duše, roditelji, muzičari i umetnici. Uz raznovrsnu grupu prijatelja i poznatu porodicu, koja ispunjava njihov dom smehom i ljubavlju, u kući ovog mladog para nikada nije dosadno.

Dinamičan život Ashlee i Evana nam oslikava moderni par milenijalaca koji odgaja porodicu dok gradi novu karijeru. TV serija prati ovaj par i njihove bliske, doživotne prijatelje, deleći sa nama kreativni proces para u toku pisanja i snimanja prvog duetskog albuma dirljive, autentične i reflektivne muzike. Kao mlada žena fokusirana na podizanje dvoje dece, Ashlee se obazrivo vraća u svet muzike. Međutim, uzbuđena je što snima sa svojim suprugom – glumcem/umetnikom, a Evan baš to i želi! Ovaj upečatljivi par inspirisano širi ljubav i sa svetom deli svoj jedinstveni dar, dok podiže decu u Los Anđelesu i dok im se ubacuju dobronamerni prijatelji i porodica, a od obale do obale, od sunčanog Palm Springsa do Evanovog doma iz detinjstva u Konektikatu, vreme sa porodicom stavljaju na prvo mesto. Iako će ova sledeća faza zajedničkog života biti ispunjena uzbuđenjem i neizvesnošću, odlučnost i nepokolebljiva podrška koju pružaju jedno drugom omogućava im da zajedno uspeju u svemu.

U toku skoro čitavog života Ashlee i Evan su bili u žiži javnosti. Jedno od najvećih imena pop muzike ranih 2000-ih, Ashlee Simpson, munjevito je osvojila muzičku industriju svojim hit albumom „Autobiography”. Pored uspešne filmske, televizijske i pozorišne karijere, Ashlee je 2009. godine napravila pauzu, pošto je dobila sina Bronx-a, koji sada ima devet godina. Nakon slučajnog susreta sa muzičarem, filmskim i televizijskim glumcem Evanom Ross-om 2013. godine, a nakon burne romanse, Ashlee i Evan su stali na ludi kamen 2014, i kasnije te godine su na svet doneli kćerku Jagger Snow. Skorašnji poslovni poduhvati uključuju i ograničenu seriju uniseks brenda za „Zadig & Voltaire”, koju su osmislili, dizajnirali i nazvali po svojoj kćerki.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.