Poslednji intervju Predraga Ejdusa u emisiji „30 minuta” sa Dejanom Jelačom

0

Ne propustite priliku da pogledate intervju sa Predragom Ejdusom u petak, 5. oktobra 2018, od 20 časova i 30 minuta. Njegovo poslednje gostovanje u jednoj televizijskoj emisiji.

Predrag Ejdus je rođen 24. jula 1947. godine u Beogradu. Završio je Četrnaestu beogradsku gimnaziju, a glumu diplomirao 1972. na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju.

Od 1985. do 1989. godine bio je predsednik Udruženja dramskih umetnika Srbije (UDUS), 1993. godine se priključuje Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Od 2000. godine radio je kao vanredni profesor glume na Akademiji umetnosti „BK”.

Odigrao je oko 200 dramskih uloga i snimio više od 50 filmova, učestvovao je u 50 televizijskih drama i 30 TV serija, ostvario preko 200 uloga u radio-dramama snimljenim za „Radio Beograd”. Dobitnik je više nagrada i priznanja. Predrag Ejdus je iza sebe je ostavo suprugu Milicu i dvoje dece.

A na ovom linku pročitajte prošlogodišnji intervju Predraga Ejdusa za „Adria Daily” magazin.

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend