Emisije Srbija

Novu sezonu TV emisje „30 minuta” otvara glumac Nebojša Dugalić

Gost premijerne epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, koja će večeras od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste jedan od naših najboljih glumaca Nebojša Dugalić.
(Fotografija: Dejan Jelača i Nebojša Dugalić, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)
Pored primljenih skoro svih glumačkih nagrada u Srbiji i regionu, dobitnik je i brojnih inostranih priznanja. Ostvario je veliki broj uloga na filmu, televiziji i pozorištu. Gledamo ga u popularnim ostvarenja, kao što su: „Žigosani u reketu”, „Državni službenik”, „Senke nad Balkanom”, „Pet”, „Jutro će promeniti sve”… Glumac, reditelj, profesor, muzičar, otac i suprug – uspeva da na mnogo razlicitih polja bude jednako uspešan, voljen i poštovan. Ima petoro dece – tri sina i dve ćerke.
(Fotografija: Dejan Jelača, 2019; © Dejan Jelača)
Za „30 minuta”, čiji je autor i voditelj Dejan Jelača, govori kako deca ponekad vaspitavaju njega i otkriva zašto ne želi da mu se naslednici bave glumačkom profesijom. Zbog uloge Voje, košarkaskog trenera, smršao je 30 kilograma i dodaje da veliku zahvalnost duguje Draganu Bjelogrliću, koji mu je predložio da krene u teretanu. Promenio je način života – od ishrane do redovnih treninga. Takođe, iskreno govori o periodu kada je želeo da prestane da glumi, otkrio šta ga inspiriše i pokreće, kako vidi svet u 21. veku i po čemu se to današnji mladi glumci razlikuju od starijih generacija.
(Fotografija: Dejan Jelača i Nebojša Dugalić, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.