Emisije Srbija

Najnovija 15. sezona KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS na kanalu E! od avgusta!

E! mega-hit serija, Keeping Up with the Kardashians, vraća se 12. avgusta u 21:00 sa petnaestom sezonom, a sve veća porodica Kardashian se suočava sa nekim od najtežih izazova do sada. U ovoj sezoni nas čeka bebi-bum jer se Khloé i Kylie po prvi put susreću sa majčinstvom, a Kim čeka treće dete preko surogat majke. U međuvremenu, zaoštrava se tenzija između tri najstarije sestre dok Kim i Khloé preispituju Kourtney-nu energiju i prioritete, zbog čega Kourtney razmišlja o svojoj odanosti porodici. Uznoseći društvenu odgovornost na viši nivo, Kourtney i Kim odlaze u prestonicu kako bi važnim ciljevima dale svoj glas. Dok se Kourntey zalaže za bezbednije proizvode za ličnu higijenu, Kimina misija je da privoli predsednika Donalda Trump-a da odobri pomilovanje Alice Marie Johnson, žene koja je osuđena na doživotni zatvor za prvo, nenasilno delo u vezi sa narkoticima. Gledaoci će, u realnom vremenu, pratiti Kiminu borbu za Alice-ina prava koja će na kraju dovesti do njenog oslobađenja.

https://www.youtube.com/watch?v=WledQmX5TAE

Kendall nastavlja sa munjevitim osvajanjem sveta modelinga, i trudi se da uživa u zemljama u koje putuje dok daje oduška svom “unutrašnjem detetu”, naročito tokom posete Francuskoj. Kourtney i Scott prihvataju svoje „novo normalno“ tako što zajednički odgajaju decu, a Kim reaguje na neke Kanye-ve kontroverzne komentare tokom priprema za objavljivanje njegovog najbovijeg albuma.

U međuvremenu, atmosfera se zaoštrava pošto se čitava Kardashian-Jenner-West porodica sastaje radi snimanja epizode Celebrity Family Feud za dobrotvorne svrhe, čime Kanye ispunjava jedan od svojih životnih snova da se pojavi u toj emisiji. Čak i pored razlika u mišljenjima, ova blisko vezana porodica zna da im je bolje kada su svi zajedno.

Keeping Up with the Kardashians producira Ryan Seacrest Production i Bunim/Murray Production. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Production. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian su izvršni producenti. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan i Amanda Weinstein su izvršni producenti u Bunim/Murray.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.