Legendarni Dule Savić kod Dejana Jelače u emisiji “30 minuta“

0

Gost emisije “30 MINUTA” ovog petka je legendarni (09.11.) Dušan Savić. On nikada neće zaboraviti kad mu je na potpisivanju ugovora sa Zvezdom 15.aprila 1974.godine, Slobodan Ćosic rekao sledeće:

Od danas pa do kraja života vodi računa kako se ponašaš, jer nemaš prava da obrukaš Crvenu Zvezdu. Ne do kraja ugovora, već do kraja života”.


O njemu su se pevale pesme, snimali filmovi, bio je i ostao ikona crveno-belih. Kako je izjavio, Zvezda je za njega stil života. Odigrao je više od 400 utakmica, osvojio 3 titule, Kup, 2 puta je bio najbolji strelac Jugoslavije. Najdraži trofej, kako kaže danas mu je to, što ga narod pamti i voli i posle 30 godina od završetka karijere.

Za 30 minuta je rekao da treba maštati da se snovi ostvaruju, ko ih nema, ne može da uspe. Sin Vujadin je krenuo njegovim stopama. Priznaje da mu nije lako da gleda sina na terenu. Vujadin igra bezkompromisno, ne štedi se. Ali i zna kad folira, a kad je stvarno povređen.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend