Emisije Srbija

Gost nove epizode TV emisije „30 minuta” je Svetislav Bule Goncić

Gost osme epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će večeras, 1. novembra 2019, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste jedan od najboljih srpskih glumaca – Svetislav Bule Goncić.

 

Posle dugo godina vraća se na scenu sa jednim premijernim naslovom u Pozorištu na Terazijama – mjuziklom „Brodvejske vragolije”. Ne može a da ne bude emotivan i ne seti se kako ga je Soja Jovanović pozvala 1987. godine da igra u „Neki to vole vruće”:
„Imao sam sreću da uđem u divan svet muzičkog teatra i budem svedok više od tri decenije njegovog stvaranja”.
Za ulogu Radeta Božića, bogatog vlasnika fabrike, u TV seriji „Istine i laži” dobio je sjajne kritike publike. Za „30 minuta”, Bule Goncić je otkrio razlog zbog kojeg ne voli da gleda svoje filmove i TV serije, odnosno pričao o svojoj supruzi Gordani, sa kojom ima dve ćerke iz skladne emotivne veze koja traje više od 30 godina. Brak je, kako kaže, samo naziv za neki odnos među ljudima koji se gradi godinama, a koji nije jednostavno izgraditi jer je kompleksan, nekada čak nije ni prijatan, ali nosi svu težinu života i odrastanja.

(Fotografije: Dejan Jelača i Svetislav Bule Goncić, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.