Emisije Srbija

Gost nove epizode TV emisije „30 minuta” je Slobodan Stefanović

Gost pete epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će večeras, 4. oktobra 2019, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste naš poznati glumac Slobodan Stefanović.

(Fotografija: Dejan Jelača i Slobodan Stefanović, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

Slobodan je iskreno govorio o karijeri, nagradama, zdravom načinu života, putovanjima… Glavna uloga u pozorišnom mjuziklu „Fantom iz Opere” donela je glumačkom prvaku Pozorišta na Terazijama Nagradu Grada Beograda za pozorišno stvaralaštvo. Popularni glumac je već devetnaest sezona član jedinog našeg muzičkog teatra, u kojem je dosad odigrao uloge u više od trideset naslova. Stefanovića u ovom pozorištu trenutno možete da gledate u mjuziklima: „Producenti”, „Mama Mia!”, „Grk Zorba” i „Zona Zamfirova”.

(Fotografija: Slobodan Stefanović i Dejan Jelača, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

Pored profesionalnog bavljenja glumom, Slobodan je autor voditelj TV emisije „Mr. Kitchen” na „Nova S” televiziji, gde gledaoci imaju priliku da svakog radnog dana saznaju mnoge zanimljivosti o hrani i nauče kako da pripreme ukusan i zdrav obrok.

„Gluma je moja prva i jedina ljubav, a ‘Mr. Kitchen’ je još jedna u nizu mojih uloga! Najbolje se osećam kada publici mogu da pokažem novu stranu svoje ličnosti”, rekao je Slobodan Stefanović za „30 minuta”.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.