Emisije Srbija

Gost nove epizode TV emisije „30 minuta” je Siniša Ubović

Gost dvadeset treće epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će večeras, 28. februara 2020, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste poznati srpski glumac i pisac Siniša Ubović.

(Fotografija: Dejan Jelača, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

Glumac, pisac, edukator i jedan od vodećih trenera u oblasti ličnog rasta i razvoja jeste i prvi licencirani trener „Heal Your Life” programa u ovom delu Evrope. Autor je mnogih knjiga, a svaka je veoma brzo postala bestseler.
Ubovića smo nedavno gledali u popularnoj TV seriji Siniše Pavića „Junaci našeg doba” na Radio-televiziji Srbije (RTS). Knjiga „Put promene” je za njega bila jedna od najvećih prekretnica:
(Fotografija: Siniša Ubović, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)
„Iako sam je napisao mnogo ranije, sećam se da sam je još mesecima ‘držao’ kod sebe. Nisam je slao izdavaču, sa izgovorom da još imam da doradim neke stvari. Istina je bila drugačija. Plašio sam se šta će se desiti kada bude objavljena. Strahovao sam od čuvenog sindroma ‘šta će drugi da kažu’. Iz straha da me ne okarakterišu kao nekog ko ‘sada još i knjige piše’, držao sam se sigurne zone. Onog trenutka kada sam razumeo da je u pitanju samo moja unutrašnja barijera koja nema veze sa istinom, poslao sam knjigu svom izdavaču. Ceo tiraž je planuo za manje od nedelju dana. I dan-danas je ovo jedna od mojih najtraženijih knjiga”.
Siniša za „30 minuta” iskreno govori o životnim lekcijama, ljubavi, koliko su godine zaista važne, viziji, porodici, deci… Za sebe kaže da je čovek koji živi svoju svrhu, koji želi da svojim životom i prisustvom svoje okruženje i ovaj svet učini boljim mestom za život.
(Fotografija: Dejan Jelača i Siniša Ubović, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.