Emisije Srbija

Gost nove epizode TV emisije „30 minuta” je Ljubomir Bandović

Gost dvanaeste epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će sutra, 29. novembra 2019, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste jedan od najboljih srpskih glumaca Ljubomir Bandović.

(Fotografija: Dejan Jelača, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

Ljubomir je već neko vreme jedan od najtraženijih i najomiljenijih domaćih glumaca. Nedavno je dobio glavnu ulogu u novom igranom filmu reditelja Darka Bajića o čuvenom srpskom političaru, Svetozaru Miletiću, bivšem gradonačelniku Novog Sada.
Privatno je skroman, pitom i emotivan čovek, iako odaje utisak stroge osobe. Za „30 minuta” Bandović iskreno govori o profesiji, kulturi, pozorištu, ljubavi, mladim kolegama koji dolaze… Da biste u ovom poslu bili dobri, morate da doživite i osetite život, kako kaže, te dodaje:
„Lezite i spavajte u kanalu jednu noć, potucite se u kafani, recite ćaletu: Ne, neću ovo, zaradiću sam”.
Takođe, Ljubomir je ispričao i anegdotu iz vremena kada je upisavao akademiju. Naime, profesor Vlada Jevtović je svojim studentima rekao da bi svi trebalo da mu kažu neku svoju tajnu, nebitno kakavu – veliku ili malu, verovatno kako bi se bolje upoznali. Svi su otkrivali različite stvari iz svog života, a Bandović je odmah rekao da je gluv na levo uvo, kako ne bi došao u situaciju da ga hvatzaju u laži.
(Fotografija: Ljubomir Bandović, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)
Najveći problem kulture u Srbiji jeste, kako kaže, što postoji. Misli da sistem tako na to gleda, dok su radnici u kulturi opasnost za taj sistem jer čine društvo boljim i pametnijim, a takvima je teže vladati.
(Fotografija: Dejan Jelača i Ljubomir Bandović, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.