Emisije Srbija

Gost nove epizode TV emisije „30 minuta” je Kiki Lesendrić

Gost sedme epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će sutra, 18. oktobra 2019, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste naš slavni muzičar Zoran – Kiki Lesendrić.

Frontmen rok grupe „Piloti”, kompozitor, tekstopisac, muzički producent i aranžer skoro četiri decenije postoji na muzičkoj sceni. Njegov bend je bio i jeste jedna od najpoznatijih rok grupa u bivšoj Jugoslaviji, uz čiju su muziku odrastale generacije. Sarađivao je sa mnogim poznatim pevačima sa ovih prostora, ali i Grčke. Iza njega je više stotina napisanih pesama, muzike za TV serije, filmove, predstave…
Kiki najavljuje novi album „Pilota” sa čak 19 pesama, od kojih je, kao singl, u maju ove godine objavljena duetska pesma sa Alenom Islamovićem, pod nazivom „Jedino”. Za „30 minuta” je rekao da mu je ljubav glavna inspiracija kada piše i komponuje:
„Inspiracija za pesme je uvek ljubav. Sve u životu je slučajno i odvija se po nekom redu koji ne možemo da kontrolišemo. Naš život – spajanja i razdvajanja su delovi nekog univerzuma. Zaljubiš se, odljubiš se, neko ti „pobegne”, to jest ode, a ti onda od toga praviš piramidu”.
(Fotografije: Dejan Jelača i Zoran – Kiki Lesendrić, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.