Emisije Srbija

Gost nove epizode TV emisije „30 minuta” je Bane Tomašević

Gost dvadeset prve epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će večeras, 7. februara 2020, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste poznati srpski glumac Branislav Tomašević.

Filmski, televizijski i pozorišni glumac, Branislav Tomašević, rođen je u Gornjem Milanovcu. U rodnom kraju je završio gimnaziju, a potom upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU) Univerziteta umetnosti u Beogradu, gde je diplomirao u klasi profesora Predraga Bajčetića. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu.

Tomaševića možemo da gledamo u hit TV seriji „Ubice mog oca”:

„U ‘Ubice mog oca’ sam ušao u drugoj sezoni, za šta mislim da je bio jedan od najboljih poteza u mojoj dosadašnjoj karijeri. Ova TV serija je sjajna, a ono što je njena posebna čar jeste velika nepredvidivost same radnje. Publika ne zna šta da očekuje i to je vezuje za nju. 

Što se tiče mog lika, Miše Zvornika, gledaoci su ga zavoleli u svoj njegovoj gadosti. Za glumca nije važno da li je lik pozitivan ili negativan, već da je uverljiv. Da bi glumac potvrdio dobro urađen zadatak igranja negativca, treba da bude uverljiv, da mu ljudi poveruju, a pre svega da sam sebi poveruje. Kada to uspe, uspeo je sve”, rekao je popularni glumac za „30 minuta”.

Takođe, Branislav iskreno govori i o: karijeri, pozorištu, porodici, sinovima, muzici… Kaže da je muzika njegova dečačka ljubav, te se sada ozbiljno posvećuje muzici koliko i glumi. Nedavno je snimao svoj treći singl „Grešan sam”. Veoma mu je važno da se svemu što radi, bila to muzika ili gluma, posveti maksimalno, kako bi ostvario dobar rezultat, pa se nada se da u tome i uspeva.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.