Emisije Srbija

Gošća nove epizode TV emisije „30 minuta” je Vesna Dedić

Gošća četrnaeste epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će večeras, 20. decembra 2019, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste jedna od najboljih srpskih TV voditeljki i spisateljica – Vesna Dedić.

Njen jedeanaesti roman „Nikad nisam” je pronašao put do čitalaca i brzo postao bestseler.

„Svaki moj roman je proizvod duha vremena u kojem živimo. Osnovna poruka je da je sreća kada nam se budućnost, a ne prošlost, čini lepšim delom života. U ovom vremenu depresije i nostalgije, bezvoljnosti i apatije, čini mi se da je to važna poruka koju mogu da pošaljem ne samo kao pisac, već i kao žena i majka. U mojim romanima, skoro deset godina, devojke i žene pronalaze i utehu i snagu”, rekla je Vesna.

Televizijska emisija „Balkanskom ulicom” na RTS-u obeležava osamnaestu sezonu. Kao i u toku svih prethodnih, gledaoci će imati prilike da upoznaju ljude koji su svojim životima, duhom, karijerama i uspesima ostavili dubok trag u različitim sferama javnog života.

„Svesna sam da je emisija za skoro dve decenije emitovanja postala porodična navika u domovima širom Srbije i dijaspore. Trudiću se da razgovori i ove godine budu emotivni, zabavni, ali i poučni”, dodala je Dedićeva, koja za „30 minuta” iskreno govori i o: karijeri, braku, ljubavi, sreći, bliskosti, hrabrosti, strasti…
(Fotografija: Dejan Jelača i Vesna Dedić, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.