Emisije Srbija

Gošća nove epizode TV emisije „30 minuta” je Mirjana Bobić Mojsilović

Gošća druge epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će večeras od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste jedna od naših najboljih i najpoznatijih spisateljki Mirjana Bobić Mojsilović.

(Fotografija: Dejan Jelača i Mirjana Bobić Mojsilović, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

Nedavno je objavila novi roman „Majke mi, bajka”, kao nastavak bestselera „Happy End”. Kroz galeriju urbanih likova, Mirjana nam pokazuje koliko su dvoličnost, lažna prijateljstva, licemerje i međusobne podvale deo života savremenog čoveka.

„Najvažniji resurs danas nam je slobodno vreme, a nama je ’veliki brat’ oteo slobodno vreme, pa sada pametni ljudi otimaju svoje vreme od ‘velikog brata’, izjavila je autorka za TV emisiju „30 minuta” i dodala „da i najsivlji dan nekome može da bude sunčan, ali da nismo ti koji paletu boja držimo u svojim rukama”.

(Fotografija: Mirjana Bobić Mojsilović, Beograd, 2019; © „Edu TV”)

Pored pisanja, gospođa Bobić Mojsilović se uspešno bavi i slikarstvom. Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika. Bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu. Višestruka je laureatkinja nagrade „Zlatni bestseler” i dobitnica „Zlatne značke” koju dodeljuje Kulturno-prosvetna zajednica Srbije.

(Fotografija: Dejan Jelača i Mirjana Bobić Mojsilović, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.