Emisije Srbija

Gošća nove epizode TV emisije „30 minuta” je Marijana Mićić

Gošća šeste epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će sutra, 11. oktobra 2019, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste naša poznata glumica i TV voditeljka Marijana Mićić.

Marijana iskreno govori za „30 minuta” o svojim počecima, studiranju glume kod profesora Ivana Bekjareva, ljubavi, braku, novim televizijskim i glumačkim projektima, putovanjima… Poznata TV voditeljka, još kao veoma mlada, osvojila je našu televzijsku scenu. Zahvaljujući harizmi koju poseduje, dobijala je angažmane u  nekim od najpopularnijih TV emisija, koje su je i proslavile, poput: „Hoćeš-nećeš?”, „Leteći start”, „48 sati svadba”, „Jednostavan život”, „Veliki brat” i „Pinkove zvezdice”.
„Odavno sam naučila da jedna osoba ne može svima biti draga, lepa i pametna. Jednostavno, takva se još nije rodila! Svako bira svoj put, a ja sam izabrala da moj bude čist i ispravan, i da nema potrebe da to i dokazujem. Kao što rekoh, odlučila sam da se ne bavim time ko šta misli o meni”, rekla je Mićićeva za „30 minuta”.
Marijana Mićić je diplomirala glumu sa desetkom, ali je na kraju godine u srednjoj školi išla na popravni ispit iz čak dva predmeta – istorije i fizike. Na pitanje o svom bračnom statusu odgovorila je da je udata, samo nema papir da to i dokaže.
(Fotografije: Dejan Jelača i Marijana Mićić, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.