Emisije Srbija

Gošća nove epizode TV emisije „30 minuta” je Ljiljana Dragutinović

Gošća osme epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će večeras, 25. oktobra 2019, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste jedna od najboljih srpskih glumica – Ljiljana Dragutinović.

Kao dugogodišnja članica ansambla Pozorišta „Atelje 212”, a kasnije i kao slobodna umetnica, ostvarila je više od desetina zapaženih uloga u pozorištu, na filmu i televiziji. Njen lik Dane iz TV serije „Istine i laži” doživeo je veliku popularnost. Za svoja glumačka ostvarenja nagrađivana je brojnim značajnim nagradama, među kojima je i „Zlatni ćuran” za životno delo na 48. „Danima komedije” u Jagodini.

Pre nekoliko sezona, Ljiljana je odlučila da se oprosti od teatra, ali na određeno vreme, jer, kako kaže za „30 minuta”, aplauz treba prekinuti na vreme. Takođe za ovu emisiju, Dragutinovićeva govori o svom profesoru glume Predragu Bajčetiću, odnosno o tome kako je izgubila vezu s pozorištem kada su nas napustila velika glumačka imena, sa kojima je sarađivala, te je otkrila kako provodi vreme sa unukom i kakva je kao baka.

(Fotografije: Dejan Jelača i Ljiljana Dragutinović, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.