Emisije Srbija

Gošća nove epizode TV emisije „30 minuta” je Anja Mit

Gošća jedanaeste epizode 11. sezone TV emisije „30 minuta”, autora i voditelja Dejana Jelače, koja će večeras, 22. novembra 2019, od 20 časova i 30 minuta biti prikazana na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, jeste mlada, talentovana srpska glumica Anja Mit.

Od malih nogu Anja je znala šta će biti njen poziv. Budući da su joj roditelji muzičari, detinjstvo je provela gledajući mjuzikle u Pozorištu na Terazijama, a po završetku akademije i sama je zaigrala u njima. Ubrzo se našla i pred televizijskim kamerama, te je prvo snimila tinejdžersku seriju „Priđi bliže”, a potom je usledio rad na TV projektu „Komšije”, kao i sapunice „Istine i laži”, koja joj je donela veliku popularnost..

Za sebe tvrdi da je hrabra, pozitivna i duhovita osoba koja uživa u pesmi, plesu i kafani, Osim toga, priznaje i da je veoma tvrdoglava, ali i surovo iskrena prema onima koje voli. Nedavno je sa glumcem Stefanom Buzurovićem imala premijeru predstave „Raj na zemlji”. Ova duodrama, čiji je žanr komedija, zapravo je priča o susretu dva potpuno različita života, kako socijalnog, tako i profesionalnog.

Sve popularnija glumica za „30 minuta” iskreno govori o tome kako se nosila sa životnim izazovima, uz konstataciju da je odavno odlučila da bude srećna.

(Fotografija 1: Dejan Jelača, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača

Fotografija 2: Dejan Jelača i Anja Mit, Beograd, 2019; © „Edu TV”, Dejan Jelača)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.