Glumac Milan Marić kod Dejana Jelaće u emisiji “30 MINUTA“

0

Gost emisije “30 MINUTA“ ovog petka je glumac Milan Marić. Jedan je od najmlađih članova Jugoslovenskog Dramskog pozorišta. Maštao je da bude deo ovog teatra i kako kaže snovi se ostvaruju. Njegov film “Dovlatov” osvojio je srca publike i kritike.

Za “30 minuta“ govori  kako je izgledao rad na ovom projektu, boravku u Rusiji, gde je proveo 6 meseci . Ostvarenje govori o životu književnika Sergeja Dovlatova, a radnja je smeštena u sedamdesete godine prošlog veka.

Zanimljivo je da nije govorio ruski jezik pre nego što je dobio ulogu. Otkrio je da li bi otišao preko zbog karijere , da li već ima nekih ponuda iz inostranstva, kakve utiske nosi sa Berlinskog festivala i dodaje da postoji nešto istinski magično u tom crvenom tepihu. Rasplakao se kada je video  da je na jednom zidu u Peterburgu osvanuo njegov lik.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend