Eva Ras i Dejan Jelača u emisiji “30 minuta“ pričali bez dlake na jeziku o svemu!

0

Gošća emisije „30 MINUTA” ovog petka je glumica Eva Ras. Završila je glumu u Beogradu, u klasi Mate Miloševića. Ostvarila je veliki broj uloga na filmu, televiziji i u pozorištu. Radila je sa najvećim rediteljima. Doživela je i svetsku slavu. Autentična je i svoja i uvek kaže ono što misli. Sa nedaćama se hrabro i dostojanstveno nosi.

Njen poslednji roman „Temura” izazvao je sjajne reakcije publike i kritike. Napisan na neobičan način, van svih tokova savremene književnosti.

Glumica je u ovom romanu ispričala svoju biografiju, kao i sve ono što je videla i doživela u životu. U ovoj knjizi ona potpuno iskreno piše o susretima koje je imala sa ljudima.

Iskreno govori kako se udala posle samo tri dana veze. Za nju ljubav ne umire i ona u njenoj duši traje. Od 1982. godine, kada joj je suprug iznenada preminuo, nije imala partnera, niti je na to pomišljala. Otkrila je zašto se i dan-danas bori protiv mita o Titu.

Novo izdanje emisije „30 MINUTA” možete pogledati na Edu TV – Obrazovna televizija u petak od 20 časova i 30 minuta. Eva Ras će još jednom bez dlake na jeziku govoriti o svemu sa Dejanom Jelačom! A dotle pročitajte intervju koji je Eva dala za naš magazin.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend