Emisije Kultura Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Eva Ras i Dejan Jelača u emisiji “30 minuta“ pričali bez dlake na jeziku o svemu!

Gošća emisije „30 MINUTA” ovog petka je glumica Eva Ras. Završila je glumu u Beogradu, u klasi Mate Miloševića. Ostvarila je veliki broj uloga na filmu, televiziji i u pozorištu. Radila je sa najvećim rediteljima. Doživela je i svetsku slavu. Autentična je i svoja i uvek kaže ono što misli. Sa nedaćama se hrabro i dostojanstveno nosi.

Njen poslednji roman „Temura” izazvao je sjajne reakcije publike i kritike. Napisan na neobičan način, van svih tokova savremene književnosti.

Glumica je u ovom romanu ispričala svoju biografiju, kao i sve ono što je videla i doživela u životu. U ovoj knjizi ona potpuno iskreno piše o susretima koje je imala sa ljudima.

Iskreno govori kako se udala posle samo tri dana veze. Za nju ljubav ne umire i ona u njenoj duši traje. Od 1982. godine, kada joj je suprug iznenada preminuo, nije imala partnera, niti je na to pomišljala. Otkrila je zašto se i dan-danas bori protiv mita o Titu.

Novo izdanje emisije „30 MINUTA” možete pogledati na Edu TV – Obrazovna televizija u petak od 20 časova i 30 minuta. Eva Ras će još jednom bez dlake na jeziku govoriti o svemu sa Dejanom Jelačom! A dotle pročitajte intervju koji je Eva dala za naš magazin.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.