Emisije

Drugi rođendan radio Lagune

Nakon dve godine uspešnog poslovanja, kvalitetne muzike i mnogo dobrih, odnosno zabavnih emisija, radio Laguna je proslavila svoj drugi rođendan uz prisustvo prijatelja, kolega i saradnika.

Pre nego što pronađete daljinski i uključite (predosadni) televizor, pre nego što otključate (prefensi) tablete, laptopove i telefone i sačekate da se pokrenu (prejake) aplikacije i društvene mreže, pre svega toga samo načuljite uši. PREJUTRO sa Dačom.
DSC_4586
Svakog radnog dana, od 7 do 8, uvod u „Osmeh za svaki dan“, sa Danilom Jocićem. Emisija „Osmeh za svaki dan“ je ponovni radijski susret Jelice Greganović i Duleta Nedeljkovića, koji su svoju radijsku karijeru zajedno započeli. Ova emisija želi da jutru da osmeh koji bi dan nosio celog dana, da otvori vrata razgovoru o sitnicama koje život znače, o svim naizgled malim stvarima od kojih se, zapravo, sastoje naši životi. „Osmeh za svaki dan“ je emisija o svakodnevici koju živimo svi, otvorena za goste i slušaoce, od 8 do 10, svakog radnog jutra.
Đuro Svilar je na usluzi svim slušaocima koji imaju neki problem, a ne mogu ili ne znaju kako da ga reše. Đuro Svilar zna na koja vrata treba da pokuca, koji broj telefona treba da pozove, i njegova efikasnost rešavanja problema je veća nego efikasnost državnih službi. „Pitajte Đuru, on zna ko zna“ je dobro poznata i nagrađivana emisija, a potreba za „narodnim tribunom“ iskazana je od strane slušalaca. Svakim radnim danom od 10 do 12.
Dejanina RADIOnica“ radi svakog radnog dana od 12 do 16. Tu se kuckaju, burgijaju, a i buše razne teme: od nove muzike, preko pesama koje smo nekad voleli ali malčice zaboravili, do gostiju od kojih često naučimo nešto novo. Prema poslednjim istraživanjima stručnjaci su došli do zaključka da je RADIOnicu poželjno slušati na poslu, zato što motiviše zaposlene da ulože više energije u ono što rade. Dejana Milović Buha
Dok se vozite kroz grad jedino je na talasima Radio Lagune dozvoljena brzina „93,7 na sat“. Završite svaki radni dan sa Pavlom Veljkovicem i saznajte šta se dešava na gradskim ulicama, koje koncerte, predstave i dešavanja ne treba propustiti i koje knjige treba staviti pod jastuk. Otkrijte sve, u optimalnoj brzini, na 93,7, svakog radnog dana od 16 do 20.
Čini mi se da sam rođen kao Prljavi inspektor Blaža, iako mi u ličnoj karti piše Igor Blažević. Da je moja teorija u pravu govori i podatak da me po imenu i prezimenu još samo zovu na šalterima pošte. Živim u srećnom braku, za razliku od moje supruge. Čujemo se na 93,7, u „Blažinoj svaštari“, petkom od 14 do 16.
Da ne propustite poslednji voz za propušteno, budite subotom od 11 do 16 na 93,7, gde ćete čuti retrospektivu najbitnijih i najboljih događaja u etru iz prethodne radne nedelje. A, da ne saznate poslednji, već prvi, šta nam sledi u narednoj radnoj nedelji, slušajte perspektivu, nedeljom, od 11 do 16. „Retroperspektiva“ sa Željkom Blažićem, na Radio Laguni, vikendom od 11 do 16.
U emisiji „Tata, ti si lud!“, Miše Stojiljkovića, razni ćalci govore o svom odnosu s decom, o svom viđenju podizanja dece, kao i o raznim svakodnevnim dilemama s kojima se suočavaju kao roditelji – bilo da je u pitanju menjanje pelena, navikavanje na nošu, polazak u školu, pubertetski problemi ili razne druge stvari s kojima se mame i tate suočavaju svakog dana. Pažljivo slušajte, jer tate pričaju! Miša Stojiljković, radio Laguna, subotom od 10 do 11.
Zašto da odgovore tražimo na neproverenim mestima, kad su tu knjige? Svake subote od 16, Mirjana Mitrović, naš vodič za kreativno čitanje, knjigu pita sve što bismo pitali raspored bačenih štapića ili položaj zvezda. Zajedno otvaramo, zajedno čitamo. Reč može postati lek, a već sledeća knjiga baš naša knjiga promene. Zato „Knji Đing“ nije gatanje, „Knji Đing“ je trambulina za misli.
Emisija „Pisci biraju“ je kultna muzička lista koju za vas pišu vaši omiljeni autori: Milena Marković, Renato Baretić, Bekim Sejranović, Goran Vojnović, Olja Savičević Ivančević, Miljenko Jergović, Marko Vidojković, Boris Dežulović, Ivan Tokin, Oto Oltvanji, Muharem Bazdulj, Teofil Pančić, Ante Tomić, i mnogi drugi. Subotom od 19. Urednik i voditelj Slavoljub Stanković.
„Van dometa“ je emisija o povratku prirodi i aktivnostima na otvorenom. Od šetanja, trčanja, planinarenja, penjanja, slobodnog penjanja, vožnje bicikla, skijanja, sankanja, snoubordinga, plivanja, veslanja, pecanja, kampovanja, roštiljanja, preko jahanja, paraglajdinga, vožnje balonom i of roud vožnje terenskih vozila do berbe gljiva i lekovitog bilja. Svake nedelje od 10 do 11. Autor i voditelj Ivica Drobac.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.