Emisije Kultura Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Dragan Vujić Vujke gost kod Dejana Jelače u emisiji “30 MINUTA“

Gost emisije “30 MINUTA“ ovog petka je glumac Dragan Vujić Vujke. Prvak Pozorišta na terazijama je na sceni tri decenije . Trajanje je za jednog glumca najvažnije, i dodaje da je i njegov profesor na akademiji Rade Marković trajao 60 godina. Iskreno govori o svojim počecima, veliki krivac zašto je postao glumac je baba Olga , koja ga je prvi put odvela u pozorište “Boško Buha”.

Završio je snimanje filma “Psi umiru sami” u kojem tumaci inspektora policije. Drama sa elementima misterije i trilerskim zapletom. Inspektor Goran Mirković kojeg igra Vujke, rešava poslednji slučaj u svojoj karijeri. Slučaj koji od rutinskog posla, postaje najteži i najveći izazov u njegovoj karijeri, i lični i poslovni.

Za “30 MINUTA“ je izjavio da su glumci velika razmažena deca, kreativni, a u isto vreme mogu imati i žutu minutu. Najpoželjniji je neženja srpskog pozorišta. Šta voli i kako zavodi lepši pol kaže da je kao automobil, ide na kilometražu. Vatreni je zvezdaš, veliki zaljubljenik filmova , poseduje bogatu kolekciju i obožava Džeka Nikolsona .

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.