Dragan Vujić Vujke gost kod Dejana Jelače u emisiji “30 MINUTA“

0

Gost emisije “30 MINUTA“ ovog petka je glumac Dragan Vujić Vujke. Prvak Pozorišta na terazijama je na sceni tri decenije . Trajanje je za jednog glumca najvažnije, i dodaje da je i njegov profesor na akademiji Rade Marković trajao 60 godina. Iskreno govori o svojim počecima, veliki krivac zašto je postao glumac je baba Olga , koja ga je prvi put odvela u pozorište “Boško Buha”.

Završio je snimanje filma “Psi umiru sami” u kojem tumaci inspektora policije. Drama sa elementima misterije i trilerskim zapletom. Inspektor Goran Mirković kojeg igra Vujke, rešava poslednji slučaj u svojoj karijeri. Slučaj koji od rutinskog posla, postaje najteži i najveći izazov u njegovoj karijeri, i lični i poslovni.

Za “30 MINUTA“ je izjavio da su glumci velika razmažena deca, kreativni, a u isto vreme mogu imati i žutu minutu. Najpoželjniji je neženja srpskog pozorišta. Šta voli i kako zavodi lepši pol kaže da je kao automobil, ide na kilometražu. Vatreni je zvezdaš, veliki zaljubljenik filmova , poseduje bogatu kolekciju i obožava Džeka Nikolsona .

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend