Emisije

„Dnevnjak“ – nova humoristička emisija RTV-a

„Dnevnjak“ nova humoristička emisija, koja se prikazuje na Radio-televiziji Vojvodine, za kratko vreme pridobila je brojne obožavaoce. Tu popularnost možemo pripisati zaista komičnim skečevima, koji podsećaju na ono što je nekadašnja ekipa “Noćne Smene”, a danas ekpia poznatog “Državnog Posla”, radila na istoj televiziji.

Razlog za poštovanje ove humorističke emisije, kao i razlog za interesovanje, nije samo zbog njihovih duhovitih tekstova i odlične glume, već i zbog kritičkog stava koji izbija iz njenog sadržaja i načina na koji se on prikazuje. Kroz humor, ova ekipa kritikuje i preispituje neka danas “moderna” ponašanja mladih, njihove izbore i “poglede na svet”. Na meti inteligentne humorističke kritike nisu samo upitne aktivnosti mladih ljudi, već i čitav sistem društva koji stvara i održava to stanje koje daje dosta materijala za komične programe ovog tipa. Naravno, cilj emisije nisu uvrede i omalovažavanja, iako na fejsbuk stranici “Dnevnjaka” stoji opis: “Zajebavamo pošten svet” (bukvalisti, ako vas ima, samo polako), svrha emisije je smeh i skretanje pažnje.

Ovo je ekipa koja je najzaslužnija za postojanje ovog programa. Scenario i gluma: Miloš Milaković, Đorđije Andrić, Damir Jovanović, Nataša Mrđa, Mladen Mićunović, Daniel Đukić, Mihajlo Radivojević, Vasilije Glomazić, Mihailo Tešić. Urednik serijala je Stojče Stoleski, koji je takođe urednik i “Državnog Posla”. Režiju potpisuju Sonja Rakić, Ivana Janošev i Stojče Stoleski.

Kada se saberu kvalitetna ekipa, inspiracija i dobri motivi, rezultat ne može a da ne bude vrhunski.

Na ovom linku možete gledati njihove epizode preko interneta: Dnevnjak

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.