Andrija Kuzmanović gost osme epizode u novoj sezoni TV emisije „30 minuta”

0

Osmi gost u novoj, jubilarnoj, desetoj sezoni kultne TV emisije „30 minuta”, koju možete da gledate svakog petka od 20 časova i 30 minuta na „Obrazovnoj televiziji – eduTV”, biće mladi, talentovani srpski glumac Andrija Kuzmanović – koji svakom sledećom ulogom sve više osvaja publiku.

(Fotografija: TV emisija „30 minuta” – Dejan Jelača i Andrija Kuzmanović, 2018; © „eduTV”, Dejan Jelača)

Andrija je rođen u Beogradu. Gradio je karijeru fudbalera, ali se, ipak, odlučio da postane glumac. Upisao je glumu iz drugog puta, na Fakultetu savremenih umetnosti (nekadašanja Akademija lepih umetnosti). Danas je jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije. Trenutno snima TV seriju „Jutro ce promeniti sve” za Radio-televiziju Srbije (RTS).

U ovih 30 minuta Kuzmanović je pokušao da nam prenese svoje utiske o novoj predstavi „Osama-Kasaba u Njujorku”, u kojoj igra jednu od glavnih uloga na sceni „Zvezdara teatra”, a u režiji Darka Bajića. Široj javnosti je postao prepoznatljiv po ulozi Milovana Jakšića – „Jakše” u serijalu „Montevideo”. Takođe, rekao je da mu je uloga inspektora Stanka Pletikosića u TV seriji „Senke nad Balkanom” promenila život iz korena, te je, ujedno, i najavio nastavak snimanja ovog popularnog televizijskog ostvarenja.

(Fotografija: TV emisija „30 minuta” – Dejan Jelača i Andrija Kuzmanović, 2018; © „eduTV”, Dejan Jelača)

Za kolegu Dragana Bjelogrlića, koji mu je pružio priliku da odigra prvu veliku ulogu, kaže da mu je nešto između starijeg brata i oca, kao i da mu je beskrajno zahvalan. Specijalno za TV emisiju „30 minuta”, Andrija Kuzmanović je iskreno odgovorio da je za dobru ulogu „spreman na sve” i da mu je pri izboru određenog projekta važno sa kim i zašto to radi.

U epizodama ove TV emisije zabavnog karaktera, čiji je autor i voditelj naš glumac Dejan Jelača, možete da saznate mnoge zanimljivosti iz života poznatih ličnosti sa domaće javne scene. Koliko im je bilo teško da ostvare svoj cilj, da li im je posao kojim se uspešno bave bio prvi i jedini izbor, šta ih je privuklo njemu, na koje barijere su nailazili u toku svoje karijere i kako su ih prevazišli.

(Fotografija: TV emisija „30 minuta” – Dejan Jelača i Andrija Kuzmanović, 2018; © „eduTV”, Dejan Jelača)

A ko će biti naredni gost, saznaćete sledećeg petka. Uživajte u gledanju!

Pogledajte trejler TV emisije:

(Fotografija: TV emisija „30 minuta” – Dejan Jelača i Andrija Kuzmanović, 2018; © „eduTV”, Dejan Jelača)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend