Kultura Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Danijela Vranješ: Pokrenuli smo letnju radionicu glume u Art Depo-u

Škola glume je deo Art DepoStudia koji se nalazi u Sredačkoj 2., u neposrednoj blizini ustanove kulture Vuk Karadžić. Za sve mališane i tinejdžere koji žele da leto provedu kreativno, napravili su letnju radionicu glume. Prijave su u toku i svi zainteresovani mogu da pozovu broj 0600884491. Sve detaljne informacije o radu škole možete naći na www.artdepostudio.com ili na FB stranici Skola glume Art Depo Studio. Dođite da vidite zašto se razlikuju od ostalih radionica.

Aktivnosti radionice glume odvijaju se jednom nedeljno u trajanju od tri sata (180 minuta). Polaznici su podeljeni po grupama od najmlađjih do onih koji se pripremaju za prijemni ispit na studijama glume. Termini radionice su fleksibilni i dogovaraju se direktno sa Danijelom.

Biografija Danijele Vranješ:

Glumu studirala i završila u klasi profesora Milenka Maričića na FDU u Beogradu. Igrala u filmovima: “Čarlston za Ognjenku”, ”Munje”, ”Ona voli Zvezdu”, ”Artiljero”, ”Coriolanus” čuvenog Ralph Firnnesa, ”L Angelo di Sarajevo” od autora Oskarom nagradjenog filma “Mediteraneo”. Neke od veoma gledanih predstava u kojima je igrala su: Paviljoni (JDP), Fake Porno (Bitef teatar), mjuzikl Kosa (Atelje212), Šovinisticka farsa 3…

Sa decom i mladima radi vec četiri godine a za to vreme nekoliko polaznika njene škole postali su studenti glume.

Danijela Vranješ: Pokrenuli smo letnju radionicu glume u Art Depo-u

Art Depo Studio je porodica kreativnih radionica u kojima deca i mladi svih uzrasta mogu da uče i usavršavaju različite umetničke veštine. Po pažljivo osmišljenom programu i u interesantnoj formi, polaznici mogu da savladaju osnove ili da usavrše već postojeće znanje u okviru sekcije koju odaberu. Aktivnosti svake sekcije se održavaju dva puta ili jednom u toku nedelje po grupama ili individualno. Grupe se formiraju u odnosu na uzrast i veštinu polaznika. U okviru našeg studija nalaze se: Radionica gitare, Radionica bas gitare, Radionica klavijatura i klavira, Radionica snimanja muzike i produkcije, Radionica glume, Radionica fotografije i Radionica crtanja, slikanja i vajanja. Pored navedenih programa u određenim intervalima organizujemo Master radionice sa gostujućim predavačima posebno namenjenim za stručno usavršavanje profesionalaca i onih koji će to uskoro postati.

Art Depo Studio je renovirani prostor na drugom spratu dvospratne zgrade i na raspolaganju su muzička soba kao i soba za aktivnosti glume, fotografije i crtanja. Opremljeni smo svom neophodnom tehnikom i rekvizitom. Nalazimo se u Sredačkoj ulici broj 2 odmah iza starog Depo-a kako i sam naziv studija sugeriše. Upis je u toku, ne oklevajte i dobro nam došli!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.