Da li ste spremni za „Queen” izazov?

0

Muzički i filmski spektakl, pod nazivom „Queen Night”, čeka obožavaoce čuvene grupe u „Kombank dvorani” 3. novembra 2018. od 20 časova. Ovo malo putovanje kroz vreme sastoji se iz mini-koncerta „Queen Real Tribute Band-a” i projekcije filma „Boemska rapsodija”.

(Fotografija: Film „Boemska rapsodija”, 2018; © 20th Century Fox)

Prošlo je 25 godina od smrti pevača i jedinstvenog frontmena Fredija Merkjurija, ali njegova muzika i dalje živi! Merkjuri je definisao i izmenio stereotipe baš kao što i muzika grupe „Kvin” ne može da se smesti ni u jedan tradicionalni žanr. Verovatno je to razlog što je njihova muzika za sve generacije, multikulturalni i globalni fenomen.

Bilo da ste veliki fan jedne najpoznatijih muzičkih grupa „Kvin” ili volite da čujete njihove pesme na radiju, ne postoji šansa da ne znate bar jedan deo numere „Boemska rapsodija”. Upravo zbog toga, nema razloga da se ne priključite ovom neobičnom i nesvakidašnjem izazovu koji organizuje „MegaCom Film” („MCF”), te slavi muziku ovog vanvremenskog benda.

(Fotografija: Grupa „Kvin”; © Queen)

Da biste učestvovali u izazovu, potrebno je da snimite sebe ili svoju ekipu kako izvodite pesmu „Boemska rapsodija” dok obavljate svakodnevne aktivnosti. Video-snimak bi trebalo da traje od 20 sekundi do minuta, a četiri najkreativnija video-zapisa stručni žiri će nagraditi kartama za „Queen Night” u „Kombank dvorani”.

Ako želite da doživite koncert grupe „Queen” i pogledate kako je Fredi postao legenda kakva jeste, potrebno je da ispratite sledeće korake:

  1. Snimite se kako na kreativan način glumite „pevanje” uz pesmu „Boemska rapsodija”;
  2. Postavite na svoj „Instagram” ili „Fejsbuk” profil uz hešteg #QueenIzazov;
  3. Podesite svoj profil da bude javan;
  4. Držite palčeve da ste baš Vi srećni dobitnik!

(Fotografija: Fredi Merkjuri”; © Vikimedija)

Pogledajte trejler filma:

(Fotografija: Film „Boemska rapsodija”, 2018; © 20th Century Fox)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend