Moj Ugao

Vaginalna manipulacija i ostale erogene zone

Ne, ne možeš se, muškarčino, raspravljati sa golom devojkom! U startu gubiš bitku. Devojke neretko koriste vaginu za svoj cilj, ali kad koriste onda dobijaju: intervju, ne plaćaju porez, obmanjuju državu, dobijaju kuću, pesmu, sat, automobil ili putovanje u Grčku.

Istina da je vaginalna manipulacija najjače žensko oružje koje koriste samo lude i manje moralne devojke. Takođe, tačno je da se vaginom služe i normalne, pametne, kulturne devojke koje su naumile pošto-poto dobiti fotelju u Skupštini Srbije. „Ne možete se, gospodine, raspravljati sa pičkom koja vam je na izvol’te, jednostavno ne mo-že-te! Pojebite je i dajte joj šta želi!“. 

Devojčice, devojke, žene, dve hiljade godina unazad su se služile šarmom, zavođenjem, flertovanjem, sisama, dobrim nogama i vlažnom (ne)obrijanom pičkom, a da se pritom muškarci u tom trenutku nisu ništa pitali.

U jednu stvar sam siguran, a to je trenutak kada dolazi do vaginalne manipulacije i, od tog trena muškarac postaje najgluplje živo biće koje korača Zemljom. Muškarcu ne možeš u tom trenutku objasniti da sisata gola brineta želi samo tvoj sat, kuću ili posao kod tebe u firmi! „Ne, čoveče bradati, ne voli ona tebe niti je u tebe godinu i šest meseci zaljubljena! Kako ne vidiš da manipuliše tobom?!“.


Muškarca ne treba odvraćati kada mu se nudi gola devojka. Ako pak probate odgovoriti svog pašenoga, prijatelja, ujaka samotnjaka ili samohranog ćala, verujte mi da će oni pre odjebati vas nego đavola koji je naumio da mu oduzme sve što poseduje. Ženski rod je uvek vladao Zemljom. Zato su i uskraćene za ministarske fotelje jer one ne poznaju granice normalnog.

Muškarac ne može da dobije što dekolte na izvolite može. Ne možeš, prijatelju brkati, izvaditi kitu ispred profesora i tražiti mu prolaznu ocenu iz Rimskog prava. Možeš ako je profesor gej, ali je mala verovatnoća. Generalno, bio bi izbačen sa fakulteta. Pička kada se poturi na katedru, ona ostaje vlažna sve do kraja četvrte godine, a ocena iz predmeta joj neće biti ispod osmice. Ne možeš reći na razgovoru za posao „Hej, direktore, imam nešto da Vam šapnem: hajde popušite mi kurac meni treba posao!“ – direktor će, naravno, momentalno stisnuti crveno dugme ispod svog radnog stola gde će nakon deset sekundi u kancelariju ušetati dva ćelava Rusa koji će da te ulemaju od batina u mračnoj sobi, potom ćeš biti izbačen iz firme i nigde nećeš moći da se zaposliš gde je direktor muškarac a pritom strejt. Vaginalna manipulacija svuda prolazi.

Zbog pičke se vekovima unazad ratovalo! Hej, o čemu mi pričamo? To je ta vaginalna manipulacija koju glupi muškarci ne primećuju. Klitoris je kriv za razvode brakova, za ratove, kriv je za mnoge instant pesme koje pevaju moderne „pevačice“, pička je takođe kriva što vas popularne starlete pozivaju u raspale klubove u kojima se ’90-tih vodio rat i đe su bačene bar tri bombe, za jedan vikend! Sad je sve kao fensi, kul u istim klubovima. Vagina je kriva što samo vi plaćate račune u skupim restoranima, elitnim kafićima, luksuznim hotelima, plaćate dokle god je vlažna vagina prisutna. Ponavljam, klitoris je kriv što nam većina ministara ima žensko za savetnika koja inače pojma nema o životu ali joj je plata odlična, i još je sa nekog privatnog fakulteta. Svi su vaginalno izmanipulisani. Sve savetnice su lepe, sisate, guzate with four or five silicone.

Vaginalna manipulacija je veoma prisutna i u medijima, odnosno u novinama. Većina novinarki, kojima inače plata ne prelazi 30.000 rsd, vozi dobar automobil, javlja se na novi iPhone 6, letuje u Turskoj, Egiptu ili Dubaiju. Te, iste novinarke, pored PR tekstova koje objavljuju, koriste vaginu kako bi izmanipulisale vlasnike klubova, poznate i nepoznate ličnosti obećavajući im razne promocije, naslove, članke u novinama i duete sa polupoznatim ličnostima, uz sve to, naravno, dobijaju i keš. Ne igrajte se sa Vadžajnom!

Unapred se izvinjavam feministkinjama i svima ostalima koji su za rodnu ravnopravnost, ali ja nisam za istu. Žensko, izvađenom depiliranom kitom od 25cm, nikad ne možeš izmanipulisati jer su njene sve kite ovoga sveta i može da dobije koju god poželi! Dakle, muškarac ne može izmanipulisati nijednu ribu, kugarku niti milfaču, ali i te kako može poturiti poznanicu, prostitutku, starletu, pevačicu, majku, sestru da vaginalno izmanipulišu kod debelog gazde šta god je potrebno za njenog muškarca. Živela Vadžajna koja manipuliše nad muškarcima!

 

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

2 Comments

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.