Moj Ugao

Sve žene i ona

Sve žene su se pobrinule za mene, čudno, jer zaista sam bila idiot. Ali nijedna nije dozvolila da se raspadnem. Toliko puta sam bila pijana, nervozna, luda, ali me nikada nisu ostavile. Naprotiv, pobrinule su se za ovakav šljam. Ne znam zašto, možda iz dužnosti. Ipak, samo jedna se mogla nazvati onom ljubavi, iako ni ona nije u potpunosti ispunila moje biće.

Bila je lepa noć, petak. Već unapred sam znala da danas sledi piće, pa opet piće i tako u krug. I onda se ona pojavila. Nešto je puklo u meni. Možda zbog vodke i Fante ili zbog nje. Toliko dugo mi je nedostajala takva žena u životu. Takve noge, takav struk… izludela me je. Otkrila je taman toliko da čovek podivlja na takvo telo. Zaljubila sam se. Zanemela sam pred njom. Ni pivo nije moglo da mi opusti ganglije.

Ne znam kako treba da se ponašam u prisustvu takve devojke. Moje oči su je gutale, nisam mogla biti manje očigledna. Nije me bilo briga. Jedna jebačina i sve bi bilo u redu. Zagušljivost i pogledi ljudi, ništa od toga me ne dotiče, ali ona me dotiče. Uzdrmati tako čoveka, to nije humano. Takva devojka ne sme hodati ulicama, čovečanstvo će izludeti. Ako već i nije izludelo. Šta znači biti LUD? Ko je lud? Jesmo li svi ludi? Ona sigurno nije luda, dobro igra svoju ulogu.

Ako uopšte ona postoji. Negde sada masturbira ili misli, možda sluti. Ja ludim, možda zbog nedostatka nje pod prstima, možda zbog pića ili zbog toga što mi se ceo svet ceri, ali pokazaću ja njima.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje