Moj Ugao

Sprečite heteroseksualce da doživljavaju orgazam

Zaljubili smo se u osobu ili u njene genitalije? Fascinira nas njen um ili način na koji se njena stidna dlaka uvija? Šta nas je podstaklo da toliko preziremo istopolne odnose?

Gazimo im lobanje i time hranimo naš ego. Ko napušta decu i ostavlja ih po kolevkama? Heteroseksualci, a to ne osuđujemo, već prihvatamo kao nešto sasvim normalno. Najveća briga nam je onaj dečko obučen u žensko. Isprani mozgovi koji ne vide dalje od svog nosa. Tromi umovi zarobljeni od strane nezadovoljstva. Da li je važno ko koga jebe, dokle god tebe ne ugrožava? Laskate sebi, pa mislite da će vam prići taj dečko obučen u žensko i da će ugroziti vašu muškost ili ženskost, eleganciju. A sa istom tom elegancijom ga gazite. Postati životinja i varvarin. Svetla nam je budućnost, osvetljena očajnim mislima. Koliko heteroseksualaca sada doživljava orgazam i kako da ih sprečimo? Nikako, jer i oni imaju pravo na orgazam, ljubav, sreću, prokleti život! Zašto se konstantno terorišemo i pljujemo? Zar u nama nema više emocija, jesu li one izumrle još odavno? Šta je tačno problem u tim glavama punih predrasuda?

Neka borba u njima samima oko seksualnosti ili samo želja za dokazivanjem? Zaista mi nije jasno. Ponekada mi je toliko muka od toga, ali ne mogu da povraćam, jer mi sažaljenje to ne dozvoljava, već nastavim da svetlucam na svome putu, jer ako ti smeš biti heteroseksualac, tako ja smem biti homoseksualac. Nije važno ko me jebe i koga ja jebem, već kakva sam osoba. Ne zadiri u moju privatnost i moju slobodu i to će te načiniti čovekom, a ne broj fraktura koje si načinio na paradi ponosa.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.