Spektar

0

Spektar osećaja razlivao se predelom ravnim kao jedna obična i sasvim mirna daska. Ona je sedela na svom mestu nervozna ali veoma zadovoljna. Toliko posla čeka da bude urađeno. Nastaje jedan osmeh jer nepotrebno je reći. Sve se odvija po planu. Nije bilo laganih osećaja samo težina. Raspoznavala je miris. Običaje nije poštovala ili bar ne više. Brzo je prozujalo to vreme. Mislila je da i tvorac više poštuje ako si dosledan sebi samom.

Kao u jednom procepu čekala je da joj na pamet padne rešenje. Kako sada ići dalje?

Pokaži njemu rešenje i skloni se u senku zadovoljstva koja je iznenada poplavela. Zar nije zadovoljstvo druge boje? Ali treba vežbati. Taj dan su joj rođendan pokvarili pesmom a kasnije se više nije sećala.

Blistavi pločnik klizi pod pogledom i slavi izraz neopterećen postojanjem. Pronikla je u dubine postojanja a bila opet tako mračna. Tama je bojila stvarnost dalje nego što pogled seže. Shvatila je da će ustati veoma rano i da neće biti nikada sebična. Kada se pola kilograma stavi i rasporedi u kokosu to bude jeftinije, žamor je bio nepredvidiv. Kao da je ipak postojao neki filter i senzor koji se bavi time šta će propustiti. Znate napetost raste kada se ne radi. A ona mora obuhvatiti sve jednim razmišljanjem i postati sposobna da prevaziđe te trenutke.

Bez obzira na sve ugovor treba biti čist poslovan izravan savršen za izgradnju.

Sporazum je naravno sleđen i namerno nastao.

Kako se uopšte jumping jack kaze na ovom jeziku? Skokovi rade sve.

Nameravala je napisati više. Tek kad vidiš objavljeno čitaš drugim očima i trudiš se raspoznati vrednosti beskrajne površine. Rolling coaster je ulazio u ampitudu kroz koju je posmatrao sve veće vrednosti i unapred vrednovao.

Svaki dan je napredovala i to se videlo u onome što radi izjavljuje ili piše i u svemu jer sve je bilo povezano u velikoj meri.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend