Moj Ugao Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Poslednja nevesta

Zna to dobro gosn Balašević da sroči, zna da te naježi u sred leta sa pesmom o zimi. A kamoli kad je pesma o nečemu tako jednostavnom a tako teško za objasniti. Tu briljira, na toj tako teškoj temi, bivšoj ljubavi.

Meni je potpuno nejasno zašto tako reagujem, ne da li je to normalno, jer me ne interesuju tuđa mišljenja, samo me zanima zašto mi se to upravo dešava.

Bila je moja ljubav, teška i uzvraćena. Slomljena na dve strane. Jedna strana je bila stara i sigurna. Kolotečina i manjak svega. Ja sa druge strane, nešto novo što ne uliva mnogo poverenja ali, adrenalin koji je ušao u krvotok i povezao na njen adrenalin.

Vukli smo se, svađali i voleli. Burno, sporadično. Agresivno i sa dečijim durenjima, pogled preko kompjutera kad onaj drugi ne gleda.

Trajalo je, pa bogami, jedno godinu dana. I prestalo. Nije moglo dalje. Nije moglo na taj način, a ona nije htela moje rešenje.

Proslo je 5 godina. Prošlo je dovoljno da se otuđimo. Povremena noćna poruka ne može ništa da promeni. Iako je kratka, jednostavna. Iako je napisana u vreme kad ležiš pored nekog koga voliš. Iako u poruci piše „sanjala sam te“. NIšta ne može da promeni to.

Oslobodili smo se jedno drugog i nema šta tu da se reanimira. Ne vredi ni adrenalinska inekcija u srce pravo. Džaba sve.

A onda, bude prva nevesta. Prva što se udala. Onda se vratiš u inbox, preturaš pod pseudonimom njenu poruku, i vidiš da su poruke „sanjala sam te“ imale svoju učestalost. Da, htela je da naglasi ovaj dan koji je došao. Za nju, za njih.

Nema neke boli u meni, nisam tužan. Nisam nesrećan. Drago mi je za nju. Svakako joj želim sreću. Pišem joj poruku, čestitku, a iznad je i dalje njeno „sanjala sam te“.

„Od srca sve najlepše“, moja poslednja nevesto.

https://www.youtube.com/watch?v=VSl17LhLP2w

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.