Moj Ugao

Daćete mi 200 gr usana i 3kg grudi

Ulazi tako jedna gospođica u prodavnicu:
– Dobar dan.
– Dobar dan, izvolite?
– Daćete mi 200gr usana, 3kg sisa, levu guznu polutku, metar i po brineta kose, 3 nokta u špic i jednu obrv, ali neka budu one lastavice, pijavice mi ne stoje dobro.
– To je sve?
– Da, dovoljno mi je za sada.
– Za ovde ili za poneti?
– Za poneti, hvala.
– Doviđenja

Potpuno sam ubeđena da se to kupuje na ovaj način jer ne vidim kako bi drugačije sve te devojke izgledale vrlo slično, ali i tako dobro. Kao da su izašle iz časopisa masnih listova ili kakve duplerice. Uz to tako ne vidim kako je moguće da nekome nečiji izgled toliko smeta. Naime, vrlo često se čuju komentari (od strane oba pola) poput:
– Jao vidi je, sva je veštačka.
– Jezivo izgleda.
– Kurva.
– Sve su iste.
I da, one koje ne znaju, sa tim dodacima često izgledaju smešno. Obrve kao da su pobegle iz zoološkog vrta, šminka kao da je rađena u jagodinskom muzeju voštanih figura, dekoltei kao da jsu pobegle iz afričkog plemena, a usne kao da su našle tatin vep u poslednjoj fioci šifonjera na tavanu. Doduše, ne moraju sve koristiti dodatke. Nešto je i u tehnici tipa: „Napući usne pa ih razvuci u osmeh“. Ali svi ti minimalni strukovi, trćave guze i senzualne usne i dalje imaju najviše lajkova na društvenim mrežama i izgledaju više nego dobro. U retko kom gradu i zemlji na svetu može se videti ovoliki broj zgodnih i lepih devojaka. I pitam se koji bi procenat muškara rekao NE super zgodnoj devojci ili broj žena koje bi odbile vrhunskog šminkera, frizera ili par odličnih sisa. U ovakvim situacijama uvek se setim jednog dobrog starog izraza „Nema ružnih žena, samo siromašnih“.

beautiful-women

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.