Humor Intervjui Umetnost Zanimljivosti Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Vanja Veljić: „Budi svoj i drugačiji od svih”

Ova mlada vlogerka nešto više poznatija tinejdžerima, nego starijim generacijama je svoj prvi klip snimila u julu prošle godine. Zahvaljujući podršci svoje porodice i prijatelja, ali i nadarenošću snimanja, editovanja i obraćanja kameri za kratak vremenski period došla do ozbiljnih brojki u pogledu pregleda, sabskrajbera i follova. Njen kanal ima preko 100.000+ pratioca na svom jutjub kanalu, istom brojkom se može pohvaliti na svom instagram profilu. Za 16 meseci ova šesnaestogodišnjakinja ima preko 20.015.921 pregleda, što je za pohvalu. Vanja priznaje da joj je vlogovanje hobi, smatra ga poslom sa rokom trajanja. Snimanjem će se baviti sve dok joj to bude pričinjavalo zadovoljstvo.

Šta izdvaja Va Vanu od ostalih mladih jutjuberki?

Mislim da imam svoj stil snimanja i iako obrađujem većinu tema kao i ostale mlade youtuberke, ima i nekih po kojima se razlikujem i na koje sam ponosna, a koje su to ostavljam mojim gledaocima da sami otkriju.

https://www.instagram.com/veljicvanja/

Da li je vlogovanje uticalo na tvoje samopouzdanje?

Naravno da je snimanje za youtube mnogo uticalo na moje samopouzdanje, pogotovo kada sa svih strana stižu pohvale i kada vidim da moji pratioci cene to što radim, to svakako prija. Ja uvek kažem -onaj ko nešto ne proba, sigurno neće uspeti.

null

Šta je ono što malo ljudi zna o tebi?

Sad je već malo toga što se o meni ne zna, ali možda to da sam se kao mala plašila svega i svačega 🙂

Koja teme najviše privlače tvoje fanove?

Ukusi su različiti, ali recimo jako vole isprobavanje slatkiša, haul-ove, kuvanje, u poslednje vreme kako devojčice rastu sve je popularniji girl talk-ovi sa raznim temama.

Kako provodiš slobodno vreme?

Slobodno vreme-šta je to?! Hahaha… Istina je da imam malo slobodnog vremena,a provodim ga tako što izlazim sa prijateljima u grad ili bioskop, pozorište i tako.

null

Na koji si klip najponosija?

Uvek sam najponosnija na humanitarne akcije koje organizujem i u kojima učestvujem -zato što znam da tako činim nekom nešto dobro.

https://www.youtube.com/watch?v=vnWX6xUX1hA

Da li ti tvoja prepoznatljivost nekada smeta i stvara probleme?

Nemam privatnost, to je tačno. Medjutim, za sad nisam imala problema zbog toga – još uvek mi je drago kada me u gradu zaustave da se slikaju sa mnom ili da me pozdrave.

Kako bi opisala ljude koji te prate?

Pre nekog vremena bih rekla da su to najvećim delom devojčice od 9-10 do 15-16 godine, ali u poslednje vreme sam upoznala i neke starije devojke koje me prate, a na moje veliko iznenadjenje sve je više i dečaka (pogotovo od kad radim saradnje sa nekim muškim youtuberima), tako da ću se truditi da i sadržaj prilagodim ukusu svih – da za svakog ima ponešto na mom kanalu.

Ko je tvoja modna ikona? Zašto?

Negujem svoj stil i nemam idola. Postoje medjutim neke devojke čije stranice na instagramu pratim i čiji stil mi se jako dopada, uglavnom stranice kao Street fashion Milano, Vogue international, ovde moram da promenem i moju Mateu odnosno Click4chic.

null

Šta savetuješ onima koji planiraju da krenu istim putem kao ti?

Uvek savetujem da budu svoji, iskreni i da se ne obaziru na negativne komentare.

Šta ti je vlogovanje donelo konkretno?

Poslovne saradnje, gostovanja na televiziji, pozivnice za neke lepe dogadjaje i popularnost – sve to su lepe privilegije ovog posla.

Kakvi su tvoji planovi za budućnost što se tiče vlogovanja? Smatraš li da je ona moguća na duge staze u Srbiji?

Moj plan je pre svega da moj kanal raste i menja se zajedno sa mnom i mojim pratiocima. Takođe, uvek kažem da sam ovim počela da se bavim kao svojim hobijem, i da to smatram poslom sa rokom trajanja. Snimanjem ću se baviti sve dok mi to bude pričinjavalo zadovoljstvo … ko zna gde će me sve to odvesti i u kom pravcu.

Šta si u skorije vreme uradila nešto prvi put?

Prvi put sam gostovala u televizijskoj emisiji povodom svog kanala Va Vana, a i ove godine sam takođe prvi put bila na Balkan Tube Festu.

Pogledajte njen kanal
Va Vana

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.