Trendovi se smenjuju, a dobre stvari traju

0

Tokom vikenda u Beogradu se održava još jedan Sajam venčanja. Ovom prilikom vam predstavljamo Ivanu Anđić, glavnu i odgovornu urednicu časopisa „Reci da“, koja je na čelu organizacionog tima predstojećeg sajma.

1. Kada i kako ste shvatili da je sfera organizovanja venčanja oblast kojom želite da se bavite i kako je nastao magazin „Reci da“?

Pre 14 godina. Kratko sam radila u redakciji koja je za temu imala „Stvarna venčanja“, a kako sam osoba koji voli da pomera granice, upustila sam se tada, u avanturu „Kako venčanje u Srbiji može da izgleda“ i istražujući naše ali i svetsko tržište došla sam do toga da je naše, domaće tržište bogato fantastičnim kreativnim ljudima koji realizuju sjajne proizvode i usluge za mladence.

2. Organizator venčanja je veoma dinamičan, lep, ali i stresan poziv. Koji su najčešći izazovi sa kojima se ovi profesionalci susreću u Srbiji?

Kao urednica magazina Reci da, sarađujući sa organizatorima venčanja, čujem da su izazovi i za jednu i drugu stranu, budžeti i želje mladenaca. Neretko i tenzija koja kod mladenaca raste kako se približava venčanje. Očekivanja su uvek velika.. Na kraju, obično su svi prezadovoljni.

_DJT0146

3. Kreativnost je sastavni deo organizovanja svakog venčanja. Koji su trenutni trendovi u svetu i kod nas? Gde pronalazite inspiraciju za svoj rad?

Trendovi se smenjuju a dobre stvari traju. Venčanice vrhunske izrade i kvalitetnih materijala, ma kog kroja uvek će biti imperativ za većinu mladi.. Cveće što prirodnije forme ali i unošenje saksijskih biljaka u prostor. Desertni stolovi puni najrazličitijih đakonija.. Torte ukrašene prirodnim cvećem, čak i gole torte, bez glazure. Ravne cipele za igranje do zore. Retro automobili. Ruzmarin u ranim namenema. Venčanja u dvorištima i prirodnm okruženju.

4. Organizatorka ste predstojećeg Sajma venčanja „Belgrade Wedding Show“. Kome je sajam namenjen i šta će posetioci moći da vide ove godine?

Sajam venčanja je namenjen svim budućim mladencima, zaljubljenim parovima ali i ljubiteljima mode i dizajna. Takođe svima onima koji i sami učestvuju u kreiranju venčanja.

Brojni izlagači predstaviće nove kolekcije i trendove za 2016. Floristi, saloni venčanica, organizatori, dizajneri, muzički bendovi, prostori za venčanja, saloni muških odela, poslastičari, stilisti, šminkeri.. inspirisaće posetioce da sa puno raspoloženja i volje počnu na vreme sa pripremama venčanja.

5. Vaš savet svima koji žele da organizuju venčanje je…

Počnite na vreme, birajte srcem, inspirišite druge na ljubav i brak, ne odustajte od svoje vizije i ostvarite zajedničke snove o najvećoj zabavi u životu zvanoj VENČANJE. Samo napred, recite: „DA!“

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend